fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

3a Mostra dels Cívics: Exèrshit!

Torna la Mostra dels Cívics, en què els projectes seleccionats en els diversos cicles o festivals organitzats per Centres Cívics de Barcelona durant el 2016 presentaran el seu espectacle a la Nau Ivanow.

Espectacle guanyador del Mostra’t. Tres vides parades en un present arrabassat viatgen al seu origen, on lluiten pel rebuig i l’acceptació. Un viatge amb missió i coronel. Un color pel qual morir. Una guerra per la qual lluitar, i molt per parlar.

Cía. Teatro Al Cuadrado
Creació i direcció: Patrícia Garrido
Intèrprets: Patrícia Garrido, Dani Gómez i Arnau Guillén
Caracterització: Patrícia Garrido
Escenografia: Patrícia Garrido i Paulo Miranda
Tècnic de llum i so: Adrián Erre 

Patrícia Garrido Quiñones (Barcelona). Pedagoga, gestora cultural, directora de teatre i actriu.
Es va iniciar en el món de les arts escèniques als 14 anys. Des de llavors ha actuat en nombrosos projectes escènics i audiovisuals de l’Associació Teatral La Jarra Azul, que van ser premiats en diverses ocasions: actriu principal a l’espectacle de carrer Solidus i presentadora de la Mostra de Curtmetratges Dr. Mabuse, entre d’altres. Ha escrit i dirigit múltiples muntatges teatrals amb actors i actrius de totes les edats: Torna abans no surti el sol o l’encanteri es trencarà, Tren a Bratislava i Exèrshit!, entre d’altres.

S’ha format i té experiència en pedagogia teatral, caracterització de personatges, treball corporal de l’actor, clown, teatre de carrer i escenografia. Ha col·laborat en el festival portuguès Morte Do Galo, en el festival internacional de teatre més gran d’Àfrica, Mindel’act, i a l’equip artístic del Circ de Montjuïc (Festa de la Mercè 2013).

Actualment combina la seva feina amb Puça Espectacles com a gestora en un centre cívic de Barcelona amb la companyia Teatro Al Cuadrado i totes les seves produccions.

Teatro Al Cuadrado
Companyia escènica amb l’objectiu de la concepció d’espectacles, on la creativitat i l’originalitat radiquen en tres professionals, formats i emparats per l’Associació Teatral La Jarra Azul.
Teatro Al Cuadrado sorgeix com un projecte de creació en el camp de les arts escèniques, englobant disciplines com el teatre textual, el corporal o els monòlegs, entre d’altres. La companyia destaca per la seva total autonomia per produir espectacles amb una personalitat pròpia.
Aquesta companyia neix de les inquietuds de tres artistes que van coincidir en un taller d’arts escèniques. Les competències i habilitats dels components es complementen en tots els àmbits d’una producció teatral, i es va acabant creant així aquest projecte.

Agraïments: Héctor Garrido, Robert Garrido, Clara Garriga, Paulo Miranda, Quim Moral, Filo Quiñones i Cristina Roca. Associació Teatral La Jarra Azul. Centre Cívic La Sagrera “La Barraca”. Centre Cívic Trinitat Vella. Centre Cívic Baró de Viver. SaT! Sant Andreu Teatre!     

Espectacle de teatre gestual
Durada: 50 minuts aprox
Entrada: 8€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: