fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

3a Mostra dels Cívics: A PALO SECO y la rebelión de las Nancys

Torna la Mostra dels Cívics, en què els projectes seleccionats en els diversos cicles o festivals organitzats per Centres Cívics de Barcelona durant el 2016 presentaran el seu espectacle a la Nau Ivanow.

Espectacle guanyador del concurs Estrena’t. Àgata, que de nen volia ser monja, com Gracita Morales, viu molt a prop de la Remi, que en ser òrfena des de molt abans de néixer, segons ella, mai ha tingut afecte de ningú. Encara que ara, per sort, compta amb la seva veïna, que sap molt de tot gràcies a la seva vida al costat del Picheras, sense el qual no podria viure, ni ell sense ella, diu. Així, l’Àgata s’ha entestat a mostrar-li a la Remi el camí de la felicitat, aquella en què el truc és, segons sembla, donar com més amor millor si vols rebre res del teu marit.

I és que són dues dones molt diferents i alhora molt semblants, però estan tan confoses que ni ho saben. Només el públic és conscient, i testimoni, de quin gran error i horror són les seves vides.

Autor i director: Miguelángel Flores
Intèrprets: Maria Lesmes i Gema Martínez
Disseny cartell: Rocío Luna

Miguelángel Flores
Cordovès i de Sabadell des d’un any després de néixer en 1967, és el menor d’una família de dotze germans. La qual cosa diu molt de tot. Escriu teatre i microrelat. Autor del llibre de relats De lo que quise sin querer (Ed. Talentura).

Escriu i dirigeix en les companyies teatrals Viéndolas Venir i La Indicada. Autor de les obres ja estrenades Anda que no te quiero, La vida que bailo, A palo seco y la rebelión de las Nancys, La más indicada, La asesina, Moscas. I d’altres que porten camí d’estrenar-se aquest any.

Coautor de Consuélame, Consuelo, El morir de Anselmo y de Puccini y la ensaladilla. 
[miguelangel-flores.com[eternidadesypegos.blogspot.com.es]

Cía. Viéndolas Venir
Neix el 1996 del desig i les ganes de jugar a fer teatre, sense cap altra pretensió. La primera obra que va representar la companyia es va basar en textos de Franca Remi i Dario Fo i es va titular Viéndolas Venir, que va donar nom al grup.

Després d’uns anys d’inactivitat la companyia torna als escenaris el 2006 amb Anda que no te quiero, Yo lo de vivir lo he intentado mucho pero no me sale. Actualment tenen en cartell Consuélame, Consuelo, El morir de Anselmo i A PALO SECO y la rebelión de las Nancys. 

Espectacle en castellà
Durada: 80 minuts aprox.
Entrada: 8€ /Amics de la Nau: 50%
Venda d’entrades: 1h abans a taquilla

Anticipada: