fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

2a Mostra dels Cívics

Torna la Mostra dels Cívics, en què els projectes seleccionats en els diversos cicles o festivals organitzats per Centres Cívics de Barcelona durant el 2015 presentaran el seu espectacle a la Nau Ivanow.

Des de la Nau, seguim atentament la tasca de suport a les joves companyies de teatre que duen a terme aquests espais i és per això que el 2015 vam iniciar la Mostra dels Cívics per tal que les companyies puguin dur fins al final els projectes i acabin presentant els seus espectacles en unes condicions professionals.

Tenim establerta una col·laboració amb el Parc Sandaru (festival Mostra’t), el Centre Cívic Guinardó (Mostra d’Art Jove Stripart) i el Centre Cívic Casa Groga (mostra Estrena’t).

Esperem que gaudiu molt d’aquesta mostra i que entre tots fem visible la bona tasca que fan molts dels centres cívics de la ciutat.

La Mostra dels Cívics tindrà lloc del 14 al 20 de març, amb els espectacles següents:

14 de març: NINIS, LA TRILOGIA DIVINA, espectacle guanyador del Mostra’t. La Verge Maria i Sant Francesc d’Assís són dues estàtues de fusta. Fa més de 160 anys que es troben tancats dins una església. El món a fora ha canviat però l’única que ho sap és la Verge, que surt un cop l’any en processó. Verge i Sant conversaran sobre la vida i la fe dels humans i tot allò que ells, com estàtues que són, no poden fer… O potser sí? Tot és possible si creieu en els miracles, és clar.
Cia. Els Ninis

16 de març: PEEP SHOW, espectacle guanyador del concurs Estrena’t. En Javi i la Júlia fa un parell d’anys que són companys de feina. Una feina poc convencional que té els seus inconvenients però que cap dels dos deixaria fàcilment perquè representa diners ràpids. Uns ingressos que no podrien ni somniar en una feina diguem-ne “normal” a la qual ells poguessin optar. Treballen fent sexe en viu en un peep show. A més són parella sentimental i viuen junts. És bo passar tantes hores junts? S’enduen la feina a casa? Se’n ressent la seva vida sexual? Potser hauran de canviar alguna cosa…
Cia. Imprevist teatre

 

16 de març: EL ASCENSOR, espectacle guanyador del concurs Estrena’t. 10:25 del matí. A les oficines centrals del bufet d’advocats Carlton&Carloton, un home i una dona que es disputen el mateix ascens a la feina han quedat tancats a l’ascensor. Sortir-ne no serà una tasca fàcil, i mentrestant s’encarregaran de treure el pitjor d’ells mateixos i del seu estimat company.
Cia. Inhabitble

18 de març: DORMS?, espectacle seleccionat de la Mostra d’Art Jove Stripart.Dos bessons, una relació marcada per una complicitat que traspassa els límits de la vida. L’Èlia ha d’acceptar que el Max ha marxat, però que hi segueix sent. Flaixos d’un passat compartit i un present que cal aprendre a compartir des de diferents dimensions. Una reflexió sobre l’amor entre germans i la complicitat portada a l’extrem.
BamBú cia de teatre

20 de març: EXAMEN DE MEMORIA HISTÓRICAespectacle seleccionat de la Mostra d’Art Jove Stripart. Una reinterpretació de sis records familiars, anècdotes transmeses de generació en generació, posades ara en escena. Tots som protagonistes d’aquest moment històric que vivim i un dia les nostres accions diàries seran recordades com a anècdotes familiars que s’expliquen per explicar com eren les coses abans.
La Inquisició, la Guerra Civil, la postguerra o el franquisme seran els escenaris de sis moments que en ser recuperats són reviscuts i ens ajuden a entendre els qui vam ser o els qui som.
Ana Izarzugaza Junquera