fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

14 d’octubre: Joan Miró a la Nau Ivanow i més

Divendres 14 d’octubre. 19h

Inauguració exposicions:
‘Gens de la mer’ – Joan Miró
‘Buenos Aires Graffiti’ – Francisca Puig
Fins al 30 de novembre

Presentació dels llibres 1995-2011 Barcelona transfer i Somnis fets realitat i del documental El somni de Basiana
Amb l’actuació de Cecilia Ledesma
Entrada gratuïta


El 14 d’octubre, a les set de la tarda, tindrà lloc la inauguració de les exposicions i la presentació dels llibres i del documental, a la vegada que Cecília Ledesma ens oferirà música de tango acompanyada de Jorge Blengini, guitarra, i els ballarins Jorge Udrisard y Maria Seoane.

Exposicions:

©SUCCESSIÓ MIRÓ 2011

Gens de la mer
Gravats de Joan Miró

"Miró havia executat, el 1981, aquests tretze personatges com a retrats de fusió d’animals i humans: per ell no hi havia diferències notables ni més ni menys importància entre un elefant i una formiga. Són obres despullades del tot d’amable decoració, únicament el que l’artista presenta és el potencial, sense
concessions, del motiu principal. En aquell temps, l’artista va caure malalt i va encarregar, com altres vegades, posar els títols de l’obra gràfica al poeta i amic en simbiosi amb ell Jacques Dupin. El resultat és ple d’enteniment i contundència." Emili Fernández Miró.


Buenos Aires Graffiti

Fotografia
de Francisca Puig
Fins al 30 de novembre

Des de l’any 2000, la fotògrafa mallorquina Francisca Puig es va proposar fer de testimoni dels graffiti dels carrers Buenos Aires. Aquesta exposició recull la feina durant aquests anys, a través de 46 fotografies en color. Francisca Puig ha publicat en diverses revistes i ha rebut premis per les seves obres. [+info

Presentacions:

1995-2011 Barcelona transfer, de diversos autors. Un recull dels projectes i fotografies que il·lustren el procés de transformació urbanística del districte de Sant Andreu, que acollirà a la Sagrera l’estació central del Tren d’Alta Velocitat.

Somnis fets realitat, de Pau Vinyes. Entrevista a Xavier Basiana, impulsor de la Nau Ivanow.

El somni de Basiana, documental d’Ariadna Ribes.