fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

#1000LIKES

La Lina torna a l’escola ben contenta, però aquest curs, els companys de classe i les xarxes socials li faran viure un any complicat fent córrer fotos i vídeos que la ridiculitzen.Com ho pot aturar?Hi podem fer alguna cosa?Amb l’ajut d’una aplicació que connecta públic i actors en directe, l’audiència ajudarà a explorar les relacions de violència que troben refugi al món virtual i veurà com la història canvia a mesura que s’involucren els amics, la família… i els espectadors. Què se sent quan una foto que preferiries amagar té 1000 likes?

Cia. Nus Teatre
Repartiment:
 Rocío Manzano, Anna Tamayo i Albert Requena
Dramatúrgia i direcció: Cristina Cordero
Dinamització i continguts: Andrea Calsamiglia i Magalí Permanyer
Aplicació i tècnic: Fèlix Casanellas
Il·lustracions: Bruno Hidalgo
Escenografia: Bàrbara Massana
Vestuari: Cinta Moreno
Il·luminació: Núria Gámiz
Espai sonor: Yago Partal

Cristina Cordero
Llicenciada en Direcció Escènica i Dramatúrgia per l’Institut del Teatre de Barcelona, també s’ha format en nombrosos seminaris especialitzats a l’Obrador de la Sala Beckett i en el Taller de Guionistas. Ha estrenat els seus textos i llibrets d’òpera a la Sala Beckett i al Teatre Lliure. Com a directora s’ha especialitzat en teatre musical i opereta.

NUS Teatre és una companyia dedicada a la intersecció entre Teatre i Acció Social. Ens defineixen com a persones professionals en els àmbits de les arts escèniques o la recerca i acció psicosocial, i apassionades en totes dues. Tenim formacions diverses en arts escèniques i teatrals, i fem èmfasi en LeCoq, la Improvisació teatral i el Teatre de l’Oprimit; també en recerca psicosocial i acció socioeducativa des d’una perspectiva comunitària, constructivista i socioconstruccionista i en Treball de Processos. [www.nusteatre.org]

[facebook]

[twitter]

[instagram]

Espectacle en català
Durada: 2h aprox.
Entrada gratuïta