fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘100 [one hundred’

‘100 [one hundred’
Basada en el text de D. Petterle, N. Monaghan i C. Heinman

Cia. Somni al Terrat
Del 19 al 28 de febrer
Sala Andy Warhol
Divendres i dissabte, 21h
Diumenge, 19h

Entrada 12€
Amics de la Nau Ivanow 9€


‘100 [one hundred’
Basada en el text de Diene Petterle, Neil Monaghan i Cristopher Heinman

Traducció i adaptació: Somni al Terrat
Direcció: Sergi Corbera
Ajudant de direcció
: Núria Martí

Amb: Marta Obdulia, Pere Traserra, Chechi Fernández, Pedro Flores, Ester Obdulia i Anna Berenguer.

Il·luminació: Pep Gudayol
Escenografia: Andreu Mitjans i Sergi Corbera
Disseny gràfic: Andreu Mitjans
Música: Víctor Manjarín i Pere TraserraSINOPSI
Imagina que has d’escollir un sol record de tota la teva vida i capturar-lo amb una càmera màgica -tota la resta et serà esborrat de la teva ment per sempre.
Imagina que l’elecció d’aquest record és l’única manera d’accedir a l’eternitat. I que només disposes d’una hora per decidir-te.
97, 98, 99,… I tu, quin record escolliries?

Aquesta és la premissa de la qual parteix 100, una adaptació del text teatral de la companyia anglesa theimaginarybody traduïda al català per Somni al Terrat. 100 va ser guardonada amb el Fringe First Award en l’edició del Festival d’Edimburg 2002, pel seu text innovador i per la qualitat de la producció teatral.

A través d’una mirada freda però alhora espiritual, explica la història de 4 personatges que han mort abans d’hora. I que es troben en el llimb, en un estat d’incertesa mentre esperen ser alliberats cap a l’eternitat. Però per aconseguir-ho hauran d’escollir el record perfecte, el més clar i identificador de les seves vides, i representar-lo perquè sigui valorat i jutjat per la càmera màgica, com si del mateix Déu es tractés. Serà la sensació o vivència associada a aquest únic record que els personatges viuran i reviuran eternament.Una posada en escena sòbria, etèria i enigmàtica on la força actoral és el motor de l’espectacle. Una visió teatral de les eleccions que hem de fer al llarg de les nostres vides. Una obra teatral de profunda significació que perdura en l’espectador de manera intensa. Un original espectacle teatral que et fa pensar sobre la teva pròpia vida i reavaluar aquella part ja viscuda.

 

Durada: 1 h aprox.
Venda d’entrades:
Telentrada i 1h abans a taquilla

[dossier pdf