fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

LA DONA PANTERA i els espectadors


El pròxim 6 de febrer s’estrena LA DONA PANTERA, la nova creació de Projecte Ingenu, companyia resident a la Nau. Fins el 10 de març a l’Escenari Joan Brossa.

Del 6 de febrer al 10 de març es podrà veure a l’Escenari Joan Brossa una nova obra que la companyia resident Projecte Ingenu ha concebut al nostre espai. LA DONA PANTERA està inspirat en l’obra El Teatre de Don Joan, de l’autor Josep Palau i Fabre. Aquesta adaptació  reinventa el personatge i el situa en diferents contextos i gèneres.

L’Escola de l’Espectador de la Sagrera ha pogut conèixer tot el procés de creació d’una forma més immersiva i flexible aquest cop. Hem ofert la possibilitat d’assistir a aquells assajos que ells volguessin tant al nostre espai provisional com a l’Escenari Joan Brossa. Això ha permés que els espectadors descobrissin millor com evolucionava el text de l’obra i la seva posada en escena.

A més, també han pogut gaudir d’aquesta oportunitat de veure de prop un procés de creació els alumnes de l’escola de teatre el Timbal. Des de la Nau els hem obert les portes perquè coneguin tots els elements que hi intervenen en una creació.

COMPRAR ENTRADES


La Dona Pantera a l’Escenari Joan Brossa
De dimecres a dissabtes a les 20:30 h i diumenges a les 19 h

Duració 60 minuts

Adaptació Anna Maria Ricart
Direcció Marc Chornet Artells
A partir del Teatre de Don Joan de Josep Palau i Fabre
Repartiment Roser Tapias, Cristina López, Toni Guillemat, Neus Pàmies, Martí Salvat i Xavier Torra
Disseny d’espai 
Laura Clos ‘Closca’
Disseny de vestuari 
Marta Rafa i Adriana Parra
Disseny d’il·luminació 
Albert Julve
Disseny de vídeoprojeccions 
Alfonso Ferri
Moviment 
Víctor Rodrigo