fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Aturem-nos per repensar-ho tot!

És important saber parar, prendre distància i repensar els projectes que tenim en marxa. Aquesta és la forma que tenim per avançar i fer cada any projectes més a mida de les necessitats de les companyies que, dia a dia, omplen la Nau. Així ho vam fer fa uns dies a Can Serrat, una residència artística del Bruc, a la falda de Montserrat.

Però igual d’important és fer-ho com amb qui ho fem. Des de la Nau fa any anys que treballem amb l’intercanvi d’experiències en gestió amb altres centres, equips i persones d’arreu del món. Pensem que és molt important poder posar sobre la taula la feina que fem i com la fem, també debatre i aprendre de com els altres treballen. En aquesta línia, i aprofitant l’arribada dels xilens TeatroPuerto i amb l’ajuda de la Maria González, del projecte ParaiSu Ruralvam tancar-nos un parell de dies en aquesta increïble masia.

A Can Serrat vam revisar els plans de gestió, els projectes principals de la Nau Ivanow i algunes àrees i indicadors. Però no tot és feina, també van ser uns dies d’intercanvi cultural i d’aprendre de la mirada d’altres projectes i espais.

Tornem amb noves idees i amb moltes ganes de seguir millorant la nostra relació amb les comunitats que troben en la Nau Ivanow la seva casa.

Totes les fotos de l’estada a Can Serrat