fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

La Nau Ivanow torna a FiraTàrrega!

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que tindrà lloc del 10 al 13 de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb interès especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.

En aquesta edició, la Nau Ivanow hi tornarà a ser present amb un estand a La Llotja, el punt de trobada preferent a l’epicentre de les activitats professionals de FiraTàrrega, que compartirà amb companyies, distribuïdors, institucions, xarxes, empreses de serveis i premsa.

A més, però, la companyia mexicana Vaca 35 Teatro estrenarà l’espectacle coproduït per la Nau Ivanow Cuando todos pensaban que habíamos desaparecido, que ha estat una de les produccions transnacionals de suport a la creació de FiraTàrrega per al 2015. Vaca 35 Teatro ha estat en residència a la Nau durant dos estius on ha preparat aquest projecte en col·laboració amb Teatro La Rueda. L’obra girarà per l’estat espanyol i es presentarà a sales de Barcelona.

També han estat assajats a la Nau dos espectacles més de la FiraTàrrega 2015: A House Is Not a Home, de la companyia Ignífuga i seleccionat per a format part del Laboratori de Creació 2015, i La col·lecció, de la Ruta 40.