fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Molt soroll per no res

‘Molt soroll per no res’, de W. Shakespeare
Cia. Les Antonietes Teatre
Del 13 al 16 de enero
Sala Abaco
Jueves a sábado, 21.15 h
Domingo, 19.15 h

Entrada 12€
Amics de la Nau Ivanow 10€
Direcció: Oriol Tarrasón
Ajudant de direcció: Jorge Gallardo
Repartiment: Bernat Quintana, Sergi Torrecilla, Guillem Gefaëll, Mireia Illamola, Bàrbara Roig, Pep Ambròs, Maria Ibars, Annabel Castan
Traducció:
Salvador Oliva
Disseny d’escenografia: Xesca Salvà
Disseny de vestuari: Les Antonietes Teatre
Disseny gràfic: Assad Kassab

SINOPSI
Els joves enamorats Hero i Claudi han de casar-se en una setmana. Per passar el temps planegen amb Don Pere, príncep d’Aragó, col·locar una "trampa amorosa” a Benedicte, un confés tirà de les dones, i Beatriu, la seva enèrgica enemiga. Mentrestant, Don Joan, el germà bastard del príncep Pere, gelós del seu poder i del seu afecte cap a Claudi, conspirarà per destruir el casament entre Hero i el seu enamorat.
En aquesta història les cares esdeven màscares i la veritat es converteix en engany i fa que tothom quedi enredat en les seves pròpies manipulacions. Finalment, l’amor triomfarà, les preguntes sobre la veritat i la identitat es revelaran, i tothom es preguntarà amb un somriure si, de fet, tot plegat, no ha estat molt soroll per no res.

Cia. Les Antonietes Teatre
L
es Antonietes Teatre és una productora i companyia de teatre fundada per Annabel Castan i Maria Ibars. L’objectiu és difondre la cultura mitjançant les arts escèniques. Els seus preceptes artístics són conferir espectacles de qualitat, artísticament suggerents i amb el rigor de comunicar un missatge clar i contundent als espectadors.
La seva feina es basa en el treball d’equip, en l’esforç, la perseverança, l’honestedat i la coneixença minuciosa del que es vol explicar sobre un escenari.
Les Antonietes Teatre neix com a productora amb l’espectacle L’aigua, adaptació teatral de les narracions curtes de Jesús Moncada sota la direcció de Xicu Masó. Amb la col·laboració de l’ICIC i la coproducció amb el centre d’arts escèniques de Terrassa (CAET), L’aigua ha fet temporada a Terrassa, ha participat en el Festival de Temporada Alta de Girona, Teatre de Salt, ha fet temporada a Barcelona a la Sala Muntaner i gràcies a la gran rebuda del públic i la crítica es continuen fent representacions de l’espectacle.
El 2009 estrenen El mal de la Joventut, de Ferdinand Brückner, i han fet temporada a la Sala Muntaner de Barcelona, amb el suport de l’Institut Goethe, IMAC, ICIC, Institut d’Estudis Catalans, Institut d’Estudis Ilerdencs, Imaginalia, Nau Ivanow i l’Institut del Teatre.

Durada: 1h 30m
Venta de entradas: Telentrada y 1h antes en taquilla

[www.lesantonietes.blogspot.com
[www.lesantonietes.com
Producció executiva: Les Antonietes Teatre, SL