fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Especial Amics! ‘Fusells’

Activitat exclusiva per als Amics de la Nau Ivanow!
Us convidem a l’assistència a l’assaig obert de Fusells, una obra de Bertolt Brecht amb direcció de Daniel J. Meyer, que es podrà veure del 3 de febrer al 13 de març de 2016 al Teatre Almeria de Barcelona.

Descartable Teatre és una una companyia fundada i gestionada per Daniel J. Meyer i Laia Pellejà, de la qual actualment també forma part Cristina Ferrer, i que està en residència a la Nau Ivanow. La companyia té com a objectiu crear espectacles que apropin les arts escèniques al públic que no hi està habituat o que, actualment, no hi veu reflectides les seves inquietuds culturals.

SINOPSI
Tot transcorre en un dia. Teresa Carrar, que en aquesta versió és la més gran de tres germans, per raons morals i religioses no permet que els seus germans petits participin en la lluita armada. Però, mentre aquest dia transcorre normalment, els fets immediats, la mort d’un dels seus, fa que Teresa Carrar se submergeixi en l’espiral de violència que la conduirà al front de batalla al costat del seu germà menor i que, en aquesta ocasió, és el seu cosí.
Basada en Els fusells de la senyora Carrar, l’obra planteja que la guerra, la política i fins i tot les idees no admeten la neutralitat, ja que implicar-s’hi ja és per se un posicionament. I és que hi ha moments a la història en què no es pot ser neutral.

Autor: Bertolt Brecht
Direcció: Daniel J. Meyer
Repartiment: Cristina Arenas, Quim Àvila, Jaume Madaula, Jordi Llovet i Georgina Latre
Ajudant de direcció: Anna Serrano
Espai i vestuari: Alba Macfarlane
Il·luminació: Natalia Ramos

Una producció de Descartable Teatre

Dia: 22 de gener de 2016
Hora: 17h
Durada: 70min
Espectacle en català
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28-30)
Capacitat limitada: inscripció prèvia al 93 3407468 o a info@nauivanow.com

[+ info]