fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Especial Amics! ‘9maletes’

Actividad exclusiva para los Amics de la Nau Ivanow!
Os invitamos a la asistencia al ensayo abierto de 9maletes, una obra con dirección y dramaturgia de Joaquim Oristrell e interpretada por Mercè Sampietro y Eduard Iniesta.

Este espectacle se estrenará en el Festival Temporada Alta de Girona y en la primavera de 2013 irá a la Sala Muntaner de Barcelona.

SINOPSIS
La Mercè ens explica la peculiar història d’amor, que van viure durant tres calorosos dies d’agost a Brooklyn la Brenda, hereva d’una petita fortuna, i el Jacob, un músic a la caça d’inspiració.
La Brenda i el Jacob, en companyia de 7 gats i 9 maletes, han de complir l’última voluntat d’una bibliotecària que col·leccionava les millors cartes mai escrites: cartes autèntiques de personatges tan coneguts com Henry Miller, Marilyn Monroe, Josep Pla, Napoleó o Jack l‘Esbudellador.
Unes cartes que, poc a poc, ens aniran plantejant interrogants, mostrant secrets, despertant emocions, i que ens permetran conèixer el costat més íntim d’algunes de les veus més significatives de la història contemporània.
Un joc teatral i musical amb un toc de comèdia, un aire de thriller, y un final sorprendente. I todo, dentro de 9 maletas.

Direcció i dramatúrgia: Joaquim Oristrell
Actors: Mercè Sampietro i Eduard Iniesta
Música: Eduard Iniesta
Escenografia: Paula Bosch

Dia: dijous 11 d’octubre de 2012
Hora: 20.30h
Durada: 1h 10min (aprox.)
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28-30)
Capacitat limitada: inscripció prèvia al 93 3407468 o a info@nauivanow.com