fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Cómo puedo dar a conocer mi espectáculo. Con Bàrbara Branco

Eines, recursos i estratègies per a una campanya de comunicació d’èxit –on i off line– amb un pressupost ajustat.

Internet i les noves tecnologies han revolucionat el món de la comunicació. Malgrat que comunicar continua sent la transmissió bidireccional
d’informació entre un emissor i un receptor, la revolució digital multiplica els canals de transmissió i posa al nostre abast multitud d’eines que ens permeten donar-nos a conèixer i fer sentir la nostra veu.
 
Aquesta oferta formativa de 4 píndoles té l’objectiu de mostrar un camí i oferir els recursos necessaris per a la comunicació d’espectacles i/o projectes culturals. Des del posicionament del projecte tant en la seva vessant discursiva com gràfica, fins a donar-lo a conèixer a través dels diferents mitjans de comunicació, cartelleria, xarxes socials, influenciadors, etc. 
 
L’alumne pot cursar les 4 sessions en el seu conjunt o bé assistir només a les sessions en què estigui interessat. Cada sessió compta amb una part teòrica i una part pràctica basada en projectes escènics reals i/o les propostes que plantegin els alumnes.

A càrrec de Bàrbara Branco
Llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona, amb més de deu anys d’experiència professional en l’àmbit de la comunicació institucional, corporativa i cultural.
Després d’iniciar la seva carrera professional a la premsa escrita –Diari Avui i La Vanguardia– ha format part de l’equip de diverses agències de comunicació -Tinkle i aPortada-. En el camp de la comunicació cultural ha treballat, entre d’altres, per a Fira Mediterrània de Manresa, Taller de Músics, Concurs Internacional de Música Maria Canals, Palau de la Música Catalana, Teatre Victòria, Gran Teatre del Liceu, Centre d’Arts Escèniques de Terrassa, Festival TNT, Nau Ivanow, L’Auditori, Festival Mas i Mas, Circ Cric, Circ Raluy, Sala Jamboree, Gaudí Experiència, Festival de Música Viva de Vic, etc.
Actualment treballa a la conselleria d’Exteriors de la Generalitat i també ha format part del departament de comunicació d’Òmnium Cultural, coordinant l’àrea de comunicació gràfica i audiovisual des d’on ha estat responsable de comunicació de la campanya Ara és l’hora 2015.

[programa curs]

Lugar: Nau Ivanow (Hondures, 28)
Fechas: 12 de febrero, 5 y 19 de marzo, 9 de abril
 de 2018
Horario: De 16 a 20h
Precio curso: 90€
Descuentos: 15% parados; 10% miembros de asociaciones profesionales (no acumulables).
Plazas: 15 máximo

Más información: formacio@nauivanow.com

[inscripción aquí]