fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Albert Caire – Camins

Albert Caire presenta ‘Camins’
Dimarts, 30 de novembre. 21h
Espai Guillot

Entrada: 10€
Amics de la Nau: 8€


Albert Caire, piano
Albert Vila, guitarra
Alberto Bendicho, saxo
Jaume Duran, contrabaix
Juan Luis Castaño, bateria

Albert Caire (L’Hospitalet,1971) és pianista i compositor. Va estudiar al Conservatori del Liceu, Taller de Músics i Espai Musical Avinyó (Barcelona). Comparteix la tasca docent amb el jazz en directe i la música electrònica. Ha estat en diverses formacions i actualment forma part com a component fundador de Black Coffee Quartet, One Note Jazz i Ventanuco. Fa poc que ha iniciat estudis de composició per a cinema i filmescoring amb Lluís Vergés i Joan Albert Amargós. Ha actuat a Jazzroom-Cova del Drac, Bel.luna Jazz Restaurant, Nova Jazz Cava, L’Oncle Jack i en diversos escenaris catalans.

Durant l’estiu de 2010 va enregistrar Camins (Rosazul, 2010), el seu primer treball discogràfic, de composició pròpia. És una recopilació de sensacions, de vivències  sobretot en el desplaçament d’un lloc a l’altre: de poble a ciutat; de ciutat a poble; d’una zona industrial a una altra rural, tot evocant paisatges de l’Alt Penedès, on resideix, i els carrers barcelonins més emblemàtics; d’alguna manera és el camí del seu primer projecte personal. 

Amb la intervenció d’Albert Vila (guitarra elèctrica), Alberto Bendicho (saxo tenor), Oriol Roca (bateria) i Jaume Duran (contrabaix), aquest disc abraça estils com el jazz, el soul, funk i fussió, tot buscant l’equilibri entre la improvsació i l’essència de la composició escrita.

www.albertcaire.net

www.myspace.com/albertcaire