fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

IV Encuentro Red Transibérica

Del 17 al 19 d’abril tindrà lloc a la Corunya el IV Encuentro de la Red Transibérica de Espacios Culturales Independientes, organitzat per Proxecto Carcere, Espacio Tangente, El Hacedor, Zawp Red i Nau Ivanow.

La Nau Ivanow és membre fundador d’aquesta plataforma, que té la missió d’afavorir el desenvolupament i l’enfortiment dels espais culturals independents d’Espanya i estrènyer la seva col·laboració amb els espais de Portugal. 

Enguany la seu serà la Corunya perquè allà hi ha un grup consolidat de persones, Proxecto Carcere, que estan defensant una proposta cultural per a la reutilització de la presó, cada dia en més mal estat. 

El tema del IV Encuentro girarà entorn a la importància dels espais culturals en si mateixos, la importància dels espais culturals com a espais. Més enllà del que contenen els espais i que, en definitiva, els converteix en llocs de vida, el propòsit aquesta vegada és posar en valor tots els aspectes que, de manera accidental, sorgeixen com a conseqüència de l’existència o activitat d’aquests llocs, tot el que provoquen sense ser el seu objectiu principal.

Podeu consultar més informació i fer les inscripcions a transiberica.org, i us podeu anar informant al seu Facebook i Twitter.

[programa]