fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Pirouette en Re menor

Autores: Irina Martínez y Joan Laporta
Dramaturgia y dirección escénica: Jordi Purtí
Coreografía: Irina Martínez
Composición musical: Marc Bahamonde
Bailarina: Irina Martínez
Músico: Joan Laporta
Diseño de escenografía: Santi Cabús
Construcción de escenografía: Insa 2004
Diseño de interactivos: Marta Verde, Jordi Salvadó y Joan Laporta
Diseño sonoro: Jordi Salvadó
Diseño de luces: Aleix Ramisa
Asesoramiento de iluminación: Quico Gutiérrez
Diseño de vestuario: Pau Fernández
Confección de vestuario: Època

Pirouette en Re menor és un espectacle pluridisciplinari on la dansa, la música i la interacció multimèdia conflueixen en un llenguatge complert, entenedor i estètic. És un gir a una vida sense-vida; una vida abandonada, una vida rutinària, sense consciència, que ha anul·lat els propis sentits, els sentits que ens mantenen en contacte amb el propi jo i amb el món exterior.
Un reclam en positiu al fer, al pensar i al sentir… aquí i ara!

Irina Martínez
Diplomada en dansa clàssica per la Royal Academy of dancing. Obté el títol de dansa Jazz homologat pel departament de la Generalitat de Catalunya. Amplia la seva formació en dansa en diferents escoles de Barcelona, França, Anglaterra, Bèlgica, Itàlia, Alemanya, Portugal i Holanda. Alterna els seus estudis de dansa amb la formació de teatre i música, a l’escola d’actors de Barcelona, Col·legi del Teatre i Música Activa.
Ha treballat amb diferents coreògrafs, entre d'altres David Huttuelly, Gerleen Baltra, Wever's Ali i Neil Lemia amb qui estrena espectacle al Theater aan Het Spuii, dins del Holland Dans Festival.
Joan Laporta
Format en el món de la música i de la multimèdia, crea la productora Bàcum /arts escèniques i visuals amb la idea de crear i produir espectacles pluridisciplinaris, un espai on confluiran algunes de les seves passions, la música, l'escena i les noves tecnologies.
El camp de la interacció multimèdia l'ha aprofundit en el postgrau en Tecnologies Digitals per a l'Escena de la UPF, i ha incorpora les possibilitats que ofereix el maquinari i programari actual per fer créixer l'escena cap a espais no gaire explorats encara.

Cia. Múcab Dans
Múcab Dans és una companyia que neix amb la idea de crear i produir espectacles pluridisciplinaris, tot barrejant les arts escèniques i visuals, per trobar un llenguatge propi en els seus treballs amb l'objectiu de fer arribar al públic el llenguatge del moviment.
Treballa amb la dansa, la música en directe i la interacció multimèdia principalment, però està oberta a tot tipus d'idees i de propostes, segons les necessitats, en cada projecte.
Amb base entre Girona i Barcelona, compta amb un equip de treball jove, creatiu i amb gran experiència, ple d'idees innovadores i interessants dins de l'escena contemporània.

[dossier]
[Múcab Dans]

Amb la col·laboració de: CoNCA, Ajuntament de Figueres, Agita-Beques per la Creació de Figueres, Centre Cultural de Vilanova del Vallès, Ajuntament de Blanes, Ajuntament d'Hostalric, Ajuntament de Crespià, L'Estruch||Fàbrica de creació de les Arts en Viu, Centre Cívic Can Felipa, Espai Jove Boca Nord i Centre Cívic Zona Nord.

Duración: 50 minuts aprox.
Precio: 12€ / Amics de la Nau: 10€
Venta de entradas: Telentrada y 1h antes en taquilla