fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

‘Música i paraula (o tres instruments i una veu)’

Lunes, 1 de diciembre. 22h. ÚNICA FUNCIÓN.
‘Música i paraula (o tres instruments i una veu)’
Recital de poesía y música con Toti Soler, Joan Ollé, Lluís Cartes y Marc Prat

Entrada: 10€
Amics de la Nau Ivanow 50%: 5€
Club TR3SC: 2×1
"Fa calor, Espanya és campiona d’Europa i a Madrid tot sona una mica més català. A sota de casa, el Paradís; hi dinem, al paradís. Entre fum de Ducados i soroll de glaçons, el Joan desplega un full i em llegeix les paraules que dijous trobarem a la contraportada d’un diari. Parla del Mario, també del Jaume… dels amics.  I sé que sóc molt afortunada.

Sé que sóc molt afortunada quan després d’un assaig tornant cap a casa, amb el Toti i el Joan, el cotxe del Lluís és l’escenari per creure que el millor lloc per viure és una amable, una trista, una petita pàtria; entre dues clarors, de comerços antics robada a Vicent Andrés Estellés.

No Ovidi, no, la Teresa no tenia raó. Els reis d’orient sí que existeixen, m’han portat les peces que avui apareixeran al calidoscopi. Una guitarra, un contrabaix, percussions, una taula, un cartró de Ducados, el soroll dels glaçons, paraules que altres ja han escrit i fulls en blanc a punt per les paraules que només es podran escriure avui, aquí." (Ester Nadal)

‘Música i paraula (o tres instruments i una veu)’Dirección:
Ester Nadal


Intérpretes:
Toti Soler: guitarra y voz
Lluis Cartes: percusión
Marc Prat: contrabajo

Joan Ollé: palabra

Producción: Escena Nacional d’Andorra
Espectáculoe estrenado el 9 de octubre de 2008 en el Teatre de Les Fontetes del Comú de La Massana, Principat d’Andorra.