fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

LivingNEPAL

Presentem la primera gala solidària de Microteatre a la Nau Ivanow de Barcelona amb tres obres de microteatre i un concert de cloenda perquè passeu una bona estona i a més contribuiu a la reconstrucció d’una nova escola al Nepal.
 
Obres que es representaran:
 
FLORES SECAS, amb Mireia Rey i Marta Codina
PER TU M’ENAMORARIA, amb Míriam Martí i Raül Tortosa
TÚNEL DEL TERROR, amb Anita Martín i Nicolàs Queraltó
 
Concert de cloenda amb CMS TRIO.
 
Venda d’entrades a taquilla: 12€
 
LivingNEPAL és una associació sense ànim de lucre nascuda a Barcelona el 12 de maig de 2015, pocs dies després dels devastadors terratrèmols que van sacsejar el Nepal el 25 d’abril del 2015, dels quals els fundadors vam sortir il·lèsos.
 
Vam fundar LivingNEPAL per agraïr al poble del Nepal la fraternitat, amor i generositat que ens van regalar. Fins i tot durant els moments més difícils del terratrèmol, ens van donar la benvinguda i ens van tractar amb la solidaritat i hospitalitat que els caracteritza. Van compartir amb nosaltres, els estrangers, tot el que quedava: aliments, aigua, mantes i materials per construir refugis.
 
En nom d’aquesta connexió sentimental establerta amb cada vilatà d’aquelles muntanyes, volem retornar a les persones afectades la tranquil·litat del present i l’esperança del futur. 
 
Les nostres experiències de vida inoblidables compartides amb ells és el nostre motor per dur a terme LivingNEPAL.
 
Els nostres projectes són 
 
 
Per a més informació livingnepal.org