fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Guerrilla 2013

Iniciem un altre cicle de ‘Guerrilla. Tàctiques per a la microcultura’, que organitzem la Nau Ivanow i Trànsit Projectes. Les ‘guerrilles’ són sessions de debat i reflexió mensuals al voltant de diversos àmbits de la gestió de projectes culturals.

Els diferents temes s’aborden des de l’experiència tant dels ponents com dels participants, i es dóna una gran importància al debat i al diàleg, que tenen continuïtat durant el dinar que segueix a la sessió. En aquest sentit, el format dels cursos és de grups de màxim 20 persones, per tal de facilitar aquest diàleg i l’intercanvi proper.

Comencem el 2013 adaptant-nos a la situació que estem vivint, cercant alternatives guerrilleres per seguir formant-nos, debatint sobre microcultura i fent networking. Creiem molt interessant l’espai formatiu, però també valorem molt important l’espai de networking. Aquest cicle ve acompanyat d’un nou concepte, el “Carmanyola Networking”… És a dir, podeu portar la vostra carmanyola per dinar tots plegats.

Hem establert un nou calendari i hem adaptat els preus. Les sessions proposades estan extretes de les valoracions que han fet els participants de les anteriors.

Les dates i temes previstos per al primer trimestre són:

25 de gener: Distribució i internacionalització de la cultura
22 de febrer: Models de gestió. El joc a moltes bandes
22 de març: Els co-, un posicionament de treball en xarxa

Els ponents s’aniran publicant progressivament, així com els resultats de cada sessió, a guerrilla-microcultura.tumblr.com, on també trobareu la informació dels cicles anteriors.

Lloc: Nau Ivanow
Horari: De 10h a 14h + dinar.
Preu per sessió: 10 €, esmorzar inclòs. Per dinar podeu portar-vos la carmanyola o demanar el menú de 10 €.
Més informació: formacio@nauivanow.com