fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Fotografia meteorològica

Xerrada Fotografia Meteorològica
A càrrec de Jaume Deu

Coincidint amb la tertúlia fotogràfica del grup Photosagrera, a les 19h tindrà lloc la xerrada Fotografia Meteorològica, a càrrec de Jaume Deu.

Parlarà de la fotografia meteorològica: com seguir una situació meteorològica, la fotografia dels núvols o dels fenòmens meteorològics, l’equip fotogràfic i l’equipament per fer sortides planejades. També donarà consells de fotògrafs professionals i comentarà fotografies de núvols i fenòmens meteorològics. Per acabar, un time lapse de la formació d’un cumulonimbus.

Jaume Deu va començar a fer fotografies de núvols i fenòmens meteorològics, d’una manera contínua, a l’inici de l’any 2005. Ha participat en diferents “caceres” meteorològiques i també fa fotografies de paisatges naturals. Ha col·laborat en el rodatge del programa de TV3 Fotografies, en el capítol de fenòmens naturals, i col·labora amb diferents mitjans informatius en l’espai del temps, com ara el programa especialitzat en meteorologia El Temps del Picó.

Un cop acabada la xerrada, a les 20h, tindrà lloc la tertúlia de Photosagrera de cada segon dimarts de mes.

Photosagrera organitza i dinamitza la tertúlia amb la veu i vot dels seus membres, de les fotos presentades i comentades pels autors. El públic convidat fa d’espectador i pot participar en el debat de la mà d’un moderador.

www.photosagrera.es
Facebook

Entrada gratuïta