fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Este año, regala Cultura

JA TENS EL CARNET D'AMIC DE LA NAU IVANOW?

Som a punt d’acabar l’any 2010 i us volem agrair un cop més la vostra col·laboració i participació en el projecte de la Nau Ivanow. Amb la vostra aportació contribuïu a tirar endavant les propostes que fan de la Nau un espai de creació i difusió de la cultura. El 2011 tindrà com a novetat la beca Desperta, dirigida als joves dramaturgs, i la residència d'artistes plàstics, i es continuarà amb els projectes ja consolidats com ara el Viver de creadors i la programació estable, tot des de la multidisciplinarietat.

Enguany hem pogut programar moltes activitats diverses cada mes i hem organitzat actes especials per a vosaltres, com ara la possibilitat d’assistir als assaigs oberts. En aquesta ocasió, han estat espectacles de molta qualitat: Genet. Las criadas, Primer amor i La gavina (els dos últims programats per al Grec 2010). També el concert presentació el projecte dels bojos, amb la participació de Nina i Àngels Gonyalons.

La col·laboració amb l’Espai Brossa continuarà per al 2011 i treballarem perquè es pugui ampliar a altres sales.

El 2010 hem mantingut el nombre d'Amics i Amigues i continuem sent gairebé 300. Ara és el moment d’animar-vos a continuar amb el vostre suport i a renovar la quota per a l’any 2011, que continuarà sent de 20€ i per als majors de 65 anys de 15€ anuals.

Els que vau domiciliar el pagament i voleu continuar sent Amics, tindreu la renovació automàtica, si no ens dieu el contrari abans del 15 de gener de 2011.

Als que encara no sou Amics de la Nau Ivanow, us animen a col·laborar-hi i a contribuir a tirar endavant aquest espai de creació, producció i difusió de la cultura contemporània que és la Nau Ivanow.

Esperem poder comptar amb vosaltres!

 

Moltes gràcies!