fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Especial Amics! ‘Romeu i Julieta’

Activitat exclusiva per als Amics de la Nau Ivanow!

Us convidem a l’assistència a l’assaig obert de Romeu i Julieta, de William Shakespeare, amb direcció de Marc Chornet, que s’estrenarà a La Seca l’11 de maig.

La proposta va a càrrec de Projecte Ingenu, companyia resident a la Nau. Amb el projecte de companyies residents, la Nau vol deixar palesa la seva aposta per les companyies joves, així com també vol ser un dels pilars en el retorn social de la Nau al seu territori, i aprofitar la implicació de les companyies en el projecte de la Nau.

La més gran història d’amor mai explicada, interpretada per dos dels actors joves del moment.

Romeu i Julieta és la història d’un primer, i últim, amor. La història de dos joves per desprendre’s del llegat d’odi que no els deixa estimar, que no els deixa
estimar-se. Quan es coneixen, l’amor dels ingenus Romeu i Julieta és pur, complet, absolut. Aquest goig només dura un instant. El moment de saber
que el seu amor estarà condicionat per l’odi entre les seves famílies és l’inici d’un destí fatal que acaba amb la mort dels amants. L’herència els assassina.
Romeu i Julieta és la història de la impossibilitat de desprendre’s del propi llegat. Després d’abordar Hamlet, Projecte Ingenu insisteix amb l’obra Shakesperiana amb un muntatge dirigit per Marc Chornet i protagonitzat per Carlos Cuevas i Clàudia Benito.

PROJECTE INGENU
Direcció: Marc Chornet Artells
Amb: Carlos Cuevas, Clàudia Benito, Alba José, Neus Pàmies, Roser Tàpies,
Rosa Serra, Toni Guillemat, Jordi Llordella i Martí Salvat.

Dia: 3 d’abril de 2016
Hora: 18h
Durada: 2h
Espectacle en català
Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28-30)
Capacitat limitada: inscripció prèvia al 93 3407468 o a info@nauivanow.com

[+ info]