fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Especial Amics de la Fundació Sagrera! ‘Vània’

Us convidem a l’assistència a l’assaig obert de Vània, una obra d’Anton P. Txékhov, amb adaptació i direcció d’Oriol Tarrasón i interpretada per Pep Ambròs, Annabel Castan, Mireia Illamola, Arnau Puig i Bernat Quintana .

Aquest espectacle s’estrenarà el 8 de gener a la Teatre Lliure de Barcelona.

Després de l’excel·lent rebuda del seu anterior muntatge Stockmann, que també us vam oferir als Amics, Les Antonietes proposen un acostament a l’Oncle Vània. Entre odis, amors, gelosies i frustracions, sis personatges es debaten per comprendre què hi han vingut a fer, en aquesta vida, a part de beure vodka i escalfar el samovar.

Tot sovint se’m critica que només escrigui sobre fets mediocres, i que no representi herois positius. Duem un vida provinciana, les nostres ciutats empobreixen i el nostre poble està exhaust. Tots, mentre som joves, cantem com pardals sobre munts de fem; als quaranta anys ja som vells i comencem a pensar en la mort. Quina mena d’herois som? Només vull explicar a la gent, amb total honradesa: mireu com n’és d’avorrida i d’apagada la vostra vida. Que les persones ho entenguin, això és el que més importa; si així ho fan, segurament inventaran una vida diferent i millor. L’home millorarà quan ho hagi entès.” (Anton P. Txékhov)

Adaptació i direcció: Oriol Tarrasón
Autor: Anton P. Txékhov
Intèrprets: Pep Ambròs, Annabel Castan, Mireia Illamola, Arnau Puig i Bernat Quintana
Ajudant de direcció: Fàtima Campos
Treball de cos: Fàtima Campos
Il·luminació: Iñaqui Garzón
Disseny: Assad Kassab

Durada: 1h 45 minuts aprox.

Capacitat limitada: inscripció prèvia al 93 3407468