fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Elegantly Wasted

Cia. Nadine Gerspacher
Dirección: Nadine Gerspacher
Creación e interpretación: Anna Fontanet Basas, Helena Canas Estremera y Nadine Gerspacher
Ayudante dirección artística: Isaac Lázaro
Intérpretes: Isaac Lázaro, Omar Puga, Marc Sans, Javi García, Javi Casado, David Novoa, Rai Ohms y Milos Vendejo
Producción y distribución: Rotativa Performing Arts (Bernabé Rubio)
Técnicos de iluminación: Alpha Mikeliunas y Fran Ortega
Fotografia: Iris Olivé, Alpha Mikeliunas, Jacob Karte i Giulia Burchielli
Vídeo: Germán Martínez, Alpha Mikeliunas y Russ Muscarella
Música: Aky Yakitori y Diego Martín
Vestuario: Miss Alabama, Flor Barraza y Cris Lores

SINOPSIS
Elegantly Wasted es una opereta de teatro físico que narra escenas cotidianas de una diva desesperadamente desorientada. A través de una puesta en escena tragicómica se introduce al espectador en el marco visceral de sus emociones ocultas.

Cia. Nadine Gerspacher
Fundada el gener de 2011 per Nadine Gerspacher, Anna Fontanet Bassas i Helena Canas Estremera. La companyia rep residència al CC Barceloneta el 2011, amb el suport de Varium-Espai de Moviment.
El juny de 2011 va ser estrenada la seva primera peça, Run, a l’auditori de Sant Cugat del Vallès (Barcelona). Elegantly Wasted es va iniciarl’octubre de 2011 fins al febrer de 2012. Un fragment de la peça es va mostrar a la Nau Ivanow durant el festival Eggs Festiva. L’obra completa va ser estrenada el 23 de febrer de 2012 al Centre Cívic Barceloneta i al març a l’Espai de Creació ENCLAVE, dirigit per Roberto Oliván.
Actualment la companyia està en creació d’un espectacle de fusió de contemporani i break dance amb el suport del CC Barceloneta.
La companyia ha participat amb la seva obra Elegantly Wasted al Festival Spoffin a Holanda, en el festival TANTA Dansa, programat pel Teatre Tantarantana de Barcelona durant el mes d’octubre de 2012.
El mètode de la companyia es basa en la tècnica de la dansa contemporània i el teatre físic. La recerca de l’expressió màxima del moviment per tal de transmetre i interactuar amb el públic, entesos o no de la dansa.

Nadine Gerspacher
Diplomada en dansa contemporània a l’escola Iwanson (Munic) sota la tutela de Jessica Iwanson. Finalitza els seus estudis becada en els centres Balletakademia (Estocom) i Varium (Barcelona).
Ha treballat amb els coreògrafs Katja Wachter, Stephan Herwig, Peter McCoy i Jonathun Lunn, Regine Blum, Anna Sanchez i per la Cia. Holterdancers sota la direcció d’Anna Holter. Membre de la Cia. Dave St.Pierre (Canadà) i de la Cia. Sonia Rodriguez des de 2011;i des del juny de 2011 és la directora de la Cia. Nadine Gerspacher.
Ha coreografiat peces de dansa contemporània, dansa teatre i modern jazz: Puzzle (2009), estrenat a l’Auditori de Sant Cugat (Barcelona) i al teatre La Gorga de Palamós; Andy Warhol (2007), a Munic; Peacock Butterfly (2007), a Freiburg; Le triosieme solo, a Toulouse; Dependance, a Munic; A 36,5 (2010), a Menorca; Recuerdos delicados i Espaguetti a la putanesca, Auditori de Sant Cugat 2010.

Helena Canas Estremera
Es forma en dansa contemporània a l’escola Varium (Barcelona) a càrrec d’Anna Sánchez i a l’escola de Comèdia Musical Coco Comin, així com també en workshops de coreògrafs internacionals, i en patinatge artístic en els seus inicis.
Ha treballat com a membre de la Cia. Pizarra; ha col·laborat en la Cia. Cobosmika en la producció Hiden + Choice, estrenada al Mercat de les Flors; la Cia. Bebeto Cidra com a ballarina a La Consagració a la primavera + Cíclico en el Festival de Vic i la Cia. Lecilduloup amb l’espectacle Plus fort que les frontières, estrenada a França i Itàlia. Treballa amb la Cia. Les Filles Föllen en el projecte Unter de Shonen Haut, estrenat a l’Antic Teatre de Barcelona, i ha actuat al Fora de Temporada de Girona i al Teatre Principal de Lleida.
Ha participat en espectacles musicals per a convencions a càrrec de Coco Comin, en espectacles infantils a Alemanya i Barcelona a càrrec d’Anna Sánchez, i espectacles infantils de dansa- teatre en diferents fires de Catalunya amb la Cia. Pendragón.
Actualment treballa amb la Cia. Nadine Gerspacher com a ballarina i exerceix com a docent de contemporani i jazz a l’escola Varium i a l’Escola Municipal de Música i Dansa de Tiana.

Anna Fontanet
Rep la seva formació com a ballarina en les disciplines de contemporani, clàssic i modern jazz a l’escola Varium (Barcelona). En formació continua amb professors i coreògrafs com Àngels Margarit, Jordi Cortés, David Zambrano, Alain Gruttaduria, Andreas Lauck, Pep Ramis, Kirstie Simson, Gustavo Lesgart, Cecilia Colacrai, amb els quals aprèn altres maneres d’entendre la dansa i tècniques com el release, flying low, dansa teatre, partnering i contact. Professionalment ha treballat amb coreògrafs com Vero Cendoya, Aixa Guerra, Amélia Boluda, Jordi Cortés i Anna Sánchez.
Des de 2007 és professora de dansa a les Escoles Varium i Miren Viar, i ho ha estat de l’Escola Municipal de Castelldefels (2011) i A.E Torelló (2009-2011), entre d’altres. Coorganitza des de 2007 Dansacerdanya, colònies de dansa, amb Anna Òdena i Nàdia Pesarrodona.
Com a coreògrafa d’espectacles de dansa, els seus treballs han estat Di-Habla (2006), Fragments (2009), Oníric de llum (2010), 3 Instants (2010) i Labestia (2011).
Llicenciada en disseny gràfic i realitzat un Màster en Arts Digitals (2011), realitza tallers vinculats al vídeo-art, pintura, fotografia i composició d’àudio, tallers de dansa en família, teatre del gest i pintura i dansa per a tots els públics. Col·labora amb la companyia de teatre de carrer Gog i Magog des de 2010.
Actualment treballa per a Stephan Herwig en el projecte In this very first moment i per a la Cia. Nadine Gerspacher.

Duración: 50 minutos
Entrada: 12€ /Amics de la Nau: 50% + 1 consumición gratuita
Venta de entradas: Telentrada y 1h antes en taquilla
Con el apoyo del Centre Cívic Barceloneta y Varium-Espai de Moviment