fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Dilluns eQuals, amb Itzíar Gonzàlez

Xerrada amb Itzíar González, arquitecta i exregidora de Ciutat Vella, i mostra de glosa i cant improvisat a càrrec de Cor de Carxofa.

Itzíar Gonzàlez, arquitecta, docent i exregidora de Ciutat Vella. Actualment treballa en diversos processos de mediació i resolució de conflictes en l’espai públic.
Tot seguit, membres de Cor de Carxofa improvisaran versos cantats arran de la intervenció d’Itzíar Gonzalez i les aportacions del públic.

Què és eQuals?  
eQuals és un grup obert de persones que treballen per la igualtat d’oportunitats professionals de la dona en el sector cultural. Tot i que es tracta d’un sector cada cop més feminitzat, els homes continuen ocupant gran part dels llocs de màxima responsabilitat. A més, els principals càrrecs polítics de l’àmbit cultural estan representats en la seva majoria per homes.
Els objectius d’eQuals se centren a donar visibilitat a la dona en el sector cultural i en sensibilitzar el conjunt del sector per fomentar la paritat en la contractació i adjudicació de responsabilitats. També té l’objectiu de crear una xarxa estable de persones que vetllin per la consecució dels objectius anteriors.

Què són els dilluns eQuals?
Entre les accions que es proposen des d’eQuals, hi ha la celebració d’una trobada oberta, cada dos mesos, on una professional de l’àmbit de la cultura ofereix una xerrada. Aquesta sessió es complementa amb una mostra o acció artística, protagonitzada per una dona o bé relacionada amb la temàtica.

Els dilluns eQuals tenen lloc cada vegada en un equipament cultural diferent.

Entrada gratuïta (aforament limitat)
Es prega confirmar l’assistència a equals@gmail.com