fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Curso de producción. Con Aina Juanet

Curs dirigit a productors i productores novells que volen aprendre les bases de la producció en arts escèniques i les seves tasques al llarg de tot el procés: creació, exhibició i distribució.

També a companyies que s’inicien en el món de les arts escèniques i no compten amb la figura del productor però volen conèixer en profunditat tots els passos a seguir.

Es parlarà de la comunicació i la distribució ja que influeixen en la producció, però el treball se centrarà en les tasques de producció i els seus àmbits d’actuació.

Durant els primers tres dies (consecutius) es farà un repàs teòric de les principals tasques de producció, amb exemples pràctics i reals. Es tractaran els dubtes o les inquietuds de les persones assistents i es treballaran com a casos pràctics quan sigui necessari. La quarta sessió, 5 dies més tard, es basarà en la resolució de dubtes un cop treballat el cas de cadascú des de casa.

Aina Juanet
Productora freelance, actualment és la responsable de producció de la companyia Espai Dual (amb BE GOD IS, teatre gestual, circ i música en directe) i del col·lectiu HUI BASA (Theatre of the real). Responsable de la producció en gira de Ragazzo (de Lali Álvarez, amb Oriol Pla) i col·laboradora de la companyia Les Mamies (teatre gestual i dansa). També és membre cofundadora de La Trampa i coordina l’Escola d’Arts Escèniques de l’Escola IPSI.

Anteriorment ha treballat com a auxiliar de producció, comunicació i administració a La Perla 29 i ha fet suport puntual de producció durant 13 temporades de Viu el Teatre.

És graduada superior del CFGS Producció d’audiovisuals ràdio i espectacles a l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona (EMAV) i llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques a la Universitat Pompeu Fabra.

Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28 – Barcelona 08027)
Dates: 12, 13, 14 i 19 de març de 2018
Horari: De 10 a 12h
Durada: El curs té una durada total de 8 hores
Preu per curs: 90€
Descomptes: 15% aturats; 10% membres d’associacions professionals (no acumulables).
Places: 10 màxim

Més informació: formacio@nauivanow.com

[inscripció aquí]