fbpx

Nau Ivanow. Espai de residències d’arts escèniques

Amics de la Nau Ivanow 2010

JA TENS EL CARNET D'AMIC DE LA NAU IVANOW?

L'any 2009 hem pogut programar al voltant de 10 activitats cada mes, a part del II Festival Sagrera, al juny; en totes, els Amics heu pogut gaudir de les entrades amb promoció. A més, hem organitzat actes especials per a vosaltres, com ara la possibilitat d’assistir als assaigs oberts o a estrenes fora de la Nau. També, amb el carnet d’Amics de la Nau, heu pogut obtenir l'entrada amb preus especials per a qualsevol espectacle de l’Espai Brossa, i en City/Simcity, al Club Capitol.

En aquests moments, ja som gairebé 300 Amics i Amigues, i us volem agrair a tots un cop més la vostra col·laboració i participació en el projecte de la Nau. Ara és el moment d’animar-vos a continuar amb el vostre suport i a renovar la quota per a l’any 2010, que serà de 20€ anuals. Per als majors de 65 anys, però, continua sent de 15€.

Per renovar el vostre carnet, els que vau domiciliar el pagament no cal que feu res. Si no ens dieu el contrari, nosaltres mateixos us farem la renovació i us enviarem el carnet 2010 a casa. Els que vau fer un ingrés o vau pagar en efectiu podeu domiciliar el pagament: telefoneu o envieu per correu electrònic les vostres dades bancàries i el nom i cognoms, i la quota se us renovarà automàticament. També podeu fer un ingrés al compte de la Fundació Sagrera-Nau Ivanow 2100-3439-92-2200035544 (indiqueu el concepte, el nom i cognoms). Un cop ho hàgiu fet, ens envïeu un correu electrònic a nauivanow@nauivanow.com per poder-nos posar en contacte.

Als que encara no sou Amics de la Nau Ivanow, us animen a col·laborar-hi i a contribuir a tirar endavant aquest centre de creació, producció i difusió de la cultura contemporània és la Nau Ivanow. A més dels avantatges en entrades, rebreu la revista de la Fundació Sagrera i informació personalitzada de totes les activitats.

Esperem poder comptar amb vosaltres!


Moltes gràcies!