Usuaris del Coworking

Aboon Teatre
Agrupació teatral
aboonteatre.com / info@aboonteatre.com

residència de gestió
La companyia Aboon Teatre prepara la promoció i distribució del seu nou espectacle Baby Esferic, una obra dirigida a nadons que explica l’origen del món. Com a curiositat, la companyia ja va estar en residencia d’assaig a la Nau Ivanow el 2015, preparant l’obra familiar Esferic, que anys més tard tindria la seva versió per a públic més petit.


Agrupació Hui Basa 
Agrupació teatral
huibasa.com / infohuibasa@gmail.com

companyia resident

L’Agrupació Hui Basa neix de la trobada entre Lali Álvarez, Pau Matas i David Teixidó. Després de treballar junts a Ragazzo i Barcelona (contra la paret), ara engeguen aquest nou projecte en residència a la Nau Ivanow. Centren la seva recerca i creació en dues línies: el documental teatral i el treball escènic a l’espai públic.


Clara Matas Vidal 
Productora, gestora i creadora
www.tentol.cat / clara@tentol.cat

Ha treballat com a artista en la seva primera etapa professional (circ, dansa i teatre) per després dedicar-se a la producció i a la gestió cultural. Recentment ha iniciat Téntol, des d’on produeix, acompanya i gestiona propostes artístiques vinculades sobretot a les arts escèniques.


Factoria Escènica Internacional (FEI)
Creació, producció i difusió de les arts escèniques
www.factorfei.com / fei@factorfei.com

La FEI és una plataforma orientada a la creació, producció i difusió de les arts escèniques contemporànies, i està impulsada per artistes freelance procedents de totes les disciplines d’aquest sector, i dirigida per Carme Portaceli. Ofereix als seus col·laboradors i participants una gestió professional dels projectes que acull.


FiraTàrrega
Mercat internacional de les arts escèniques
www.firatarrega.cat

FiraTàrrega és el mercat internacional de les arts escèniques que té lloc anualment a Tàrrega el segon cap de setmana de setembre. Fundada el 1981, és un gran aparador de l’actualitat escènica, amb una programació eclèctica que inclou espectacles de sala i que posa una atenció especial en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.


Foradelugar
Agrupació teatral
foradelugar.com

residència d’emprenedoria 

Defineix el seu teatre com a desubicat, prepara un nou projecte inspirat en Canto cósmico, d’Ernesto Cardenal. El primer projecte de Foradelugar, El rei Gaspar, es va estrenar el 2014 a FiraTàrrega. En la seva primera obra el públic seguia pels carrers a un personatge anònim fins endinsar-se a casa seva i, fins i tot, dins la seva ment.


El Globus Vermell
Divulgació de l’arquitectura
elglobusvermell.org / info@elglobusvermell.org

El Globus Vermell té per objectiu fomentar el coneixement de la ciutat i l’arquitectura entre els no-arquitectes (ja siguin petits o grans), mitjançant la imaginació, la reflexió i el debat. Els impulsors són arquitectes que compaginem la feina pròpia de projectistes amb la de professors universitaris, gestors culturals i divulgadors d’aquest camp professional.


Jordi Buxó
Fotografia
www.estudijordibuxo.com / estudi@estudijordibuxo.com

Jordi Buxó és un fotògraf instal·lat a la Nau Ivanow des del 2008, on treballa aprofitant l’espai obert, participatiu i de comunicació amb altres professionals de les arts.


Mostra d’Igualada
Fira d’espectacles infantils i juvenils
mostraigualada.cat / info@lamostraigualada.cat

Mostra Igualada és la fira de referència de les arts escèniques per a tots els públics de Catalunya. Nodreix les programacions familiars del país i proveeix les d’arreu de l’Estat espanyol i l’estranger i és, a més, punt clau de trobada del sector professional.


Omen
Producció audiovisual
www.omen.cat / info@omen.cat

Va néixer l’any 2013 entre Barcelona i Galícia de la mà de joves estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. La realització de documental i de ficció (tant cinematogràfica com televisiva) representa la seva aproximació al món audiovisual. No són ni una empresa, ni una productora, sinó un col·lectiu que es reuneix amb l’objectiu d’unir forces i recursos en una mateixa direcció: la creació cinematogràfica de qualitat i l’impuls del talent jove.


RECOMANA
Associació per a la promoció de les arts escèniques
www.recomana.catinfo@recomana.cat

RECOMANA Associació per a la promoció de les Arts Escèniques busca aconsellar i guiar el públic en la tria i assistència a un espectacle per mitjà de l’aportació del bagatge i l’experiència de crítics i prescriptors professionals. El projecte es canalitza a través del web www.recomana.cat i a través de l’organització d’activitats i serveis presencials de mediació dels nostres col·laboradors-crítics per acostar les arts escèniques als públics.


We Act Assoc.
Productora d’arts escèniques accessibles
festivalsimbiotic.es / weact.assoc@gmail.com

Organització sociocultural sense ànim de lucre que neix amb l’objectiu d’eliminar les barreres comunicatives en l’art i la cultura promovent la investigació de nous llenguatges escènics i generant un teixit humà i logístic que promogui la inclusió del col·lectiu de persones amb diversitat sensorial a la vida cultural i artística de Barcelona.

Treballen per generar una oferta cultural que pugui ser gaudida per tothom sense excepció. A través de Festival Simbiòtic, volen posar de manifest que és necessari i no és tan difícil oferir un accés lliure i ple a les persones amb diversitat sensorial a unes arts escèniques contemporànies i de qualitat.


Animarius

www.animarius.com

A Animarius realitzen activitats socials des de 2007. L’ equip està format per professionals amb diferents talents, però amb una mateixa passió: crear experiències ben organitzades, participatives i entretingudes.
Des dels materials fins a les paraules que fan servir per animar, passant per la banda sonora de l’estona compartida, tot el que creen respon a criteris de respecte i sensibilitat ambiental, social i emocional.


FLUO

https://www.fluo.la / info@fluo.la

FLUO (Javier Serena i Ariel Jinchuk) treballa al voltant de el disseny d’espais i la construcció d’experiències que potenciïn els vincles entre les persones, el seu entorn i el seu estil de vida. Treballem en projectes vinculats amb la cultura, l’educació, el branding, l’art i la tecnologia. Actualment el projecte té base a Buenos Aires i Barcelona.

Comparteix