Usuaris del Coworking

Aboon Teatre
Agrupació teatral
aboonteatre.com / info@aboonteatre.com

residència d’emprenedoria 
La companyia Aboon Teatre prepara la promoció i distribució del seu nou espectacle Baby Esferic, una obra dirigida a nadons que explica l’origen del món. Com a curiositat, la companyia ja va estar en residencia d’assaig a la Nau Ivanow el 2015, preparant l’obra familiar Esferic, que anys més tard tindria la seva versió per a públic més petit.


Agrupació Hui Basa 
Agrupació teatral
huibasa.com / infohuibasa@gmail.com

companyia resident

L’Agrupació Hui Basa neix de la trobada entre Lali Álvarez, Pau Matas i David Teixidó. Després de treballar junts a Ragazzo i Barcelona (contra la paret), ara engeguen aquest nou projecte en residència a la Nau Ivanow. Centren la seva recerca i creació en dues línies: el documental teatral i el treball escènic a l’espai públic.


El Globus Vermell
Divulgació de l’arquitectura
elglobusvermell.org / info@elglobusvermell.org

El Globus Vermell té per objectiu fomentar el coneixement de la ciutat i l’arquitectura entre els no-arquitectes (ja siguin petits o grans), mitjançant la imaginació, la reflexió i el debat. Els impulsors són arquitectes que compaginem la feina pròpia de projectistes amb la de professors universitaris, gestors culturals i divulgadors d’aquest camp professional.


Factoria Escènica Internacional (FEI)
Creació, producció i difusió de les arts escèniques
www.factorfei.com / fei@factorfei.com

La FEI és una plataforma orientada a la creació, producció i difusió de les arts escèniques contemporànies, i està impulsada per artistes freelance procedents de totes les disciplines d’aquest sector, i dirigida per Carme Portaceli. Ofereix als seus col·laboradors i participants una gestió professional dels projectes que acull.


Foradelugar
Agrupació teatral
foradelugar.com

residència d’emprenedoria 

Defineix el seu teatre com a desubicat, prepara un nou projecte inspirat en Canto cósmico, d’Ernesto Cardenal. El primer projecte de Foradelugar, El rei Gaspar, es va estrenar el 2014 a FiraTàrrega. En la seva primera obra el públic seguia pels carrers a un personatge anònim fins endinsar-se a casa seva i, fins i tot, dins la seva ment.


Girapíndoles
Microteatre fora del teatre
pindoles.com/girapindoles

Durant tot l’any, les microobres estrenades al festival Píndoles giren per tota Catalunya en forma d’espectacle teatral itinerant. Busquen ajuntaments que vulguin donar a conèixer els espais singulars de les seves poblacions i teatres i equipaments que tinguin ganes de jugar amb els seus racons més desconeguts. Apostant sempre pels autors contemporanis i nous llenguatges teatrals.


Incautas Project
Companyia teatral
www.incautasproject.com / incautasproject@gmail.com

Incautas neix de l’associació de les actrius i emprenedores Ginebra Vall i Cintia Ballbé. El 2016 decideixen fundar Incautas Project, amb l’objectiu d’experimentar i obrir diferents formes escèniques i audiovisuals.

Treballen també en col·laboració amb diferents artistes d’àmbit nacional i internacional. Actualment desenvolupen la creació de la proposta escènica Dual, al mateix temps que treballen la postproducció del seu primer curtmetratge experimental, Lemon Hype, projectes pendents de presentar el 2018.


Jordi Buxó
Fotografia
www.estudijordibuxo.com / estudi@estudijordibuxo.com

Jordi Buxó és un fotògraf instal·lat a la Nau Ivanow des del 2008, on treballa aprofitant l’espai obert, participatiu i de comunicació amb altres professionals de les arts.


Omen
Producció audiovisual
www.omen.cat / info@omen.cat

Va néixer l’any 2013 entre Barcelona i Galícia de la mà de joves estudiants de Comunicació Audiovisual de la Universitat Pompeu Fabra. La realització de documental i de ficció (tant cinematogràfica com televisiva) representa la seva aproximació al món audiovisual. No són ni una empresa, ni una productora, sinó un col·lectiu que es reuneix amb l’objectiu d’unir forces i recursos en una mateixa direcció: la creació cinematogràfica de qualitat i l’impuls del talent jove.


Projecte Ingenu
Col·lectiu teatral
projecteingenu.com / info@projecteingenu.com

companyia resident

El Projecte Ingenu és un grup de treball i recerca sobre el fet actoral i la teatralitat. Neix de la voluntat d’un grup de joves actors i creadors escènics de compaginar la tasca professional amb l’evolució personal i la recerca permanent d’un model d’actor contemporani.

Les nostres sessions estan guiades per eixos temàtics que condueixen el treball cap als límits de la teatralitat en diferents àmbits: teatre desubicat (espai teatral i els seus límits), teatre i societat (experiències d’intervenció social amb el teatre com a eix central), teatre i intèrpret (com l’actor és capaç de modificar l’experiència de l’espai temps en el receptor).


RECOMANA
Associació per a la promoció de les arts escèniques
www.recomana.catinfo@recomana.cat

RECOMANA Associació per a la promoció de les Arts Escèniques busca aconsellar i guiar el públic en la tria i assistència a un espectacle per mitjà de l’aportació del bagatge i l’experiència de crítics i prescriptors professionals. El projecte es canalitza a través del web www.recomana.cat i a través de l’organització d’activitats i serveis presencials de mediació dels nostres col·laboradors-crítics per acostar les arts escèniques als públics.


vitrubio_net
comunicació lliure digital i responsable
www.vitrubio.net

vitrubio.net és un projecte especialitzat en programari lliure i llicències lliures. Històricament el seu treball s’orienta cap a l’economia del bé comú i la llibertat d’ús, promou solucions que afavoreixen l’economia local, les realitats creatives i solucions tècniques eficients mitjançant un consum responsable. Un projecte que neix d’una llarga experiència en sistemes de comunicació impresa i digital, disseny gràfic i producció editorial i web. Actualment se centra en el desenvolupament de pàgines web i administració de sistemes informàtics.


We Act Assoc.
Productora d’arts escèniques accessibles
festivalsimbiotic.es / weact.assoc@gmail.com

Organització sociocultural sense ànim de lucre que neix amb l’objectiu d’eliminar les barreres comunicatives en l’art i la cultura promovent la investigació de nous llenguatges escènics i generant un teixit humà i logístic que promogui la inclusió del col·lectiu de persones amb diversitat sensorial a la vida cultural i artística de Barcelona.

Treballen per generar una oferta cultural que pugui ser gaudida per tothom sense excepció. A través de Festival Simbiòtic, volen posar de manifest que és necessari i no és tan difícil oferir un accés lliure i ple a les persones amb diversitat sensorial a unes arts escèniques contemporànies i de qualitat.

Comparteix