Companyia resident- Cia. Pelipolaca

 

facebook I @cia_pelipolaca l Instagram

La Cia. Pelipolaca neix l’any 2016 amb Néstor Reina i Irene Vicente, estilista de moda i directora i dramaturga. Presenten el seu primer espectacle, Autònoma, en el qual es tracta el tema de la precarització en les Arts escèniques i l’escena emergent, sota el paraigua de Can Felipa, estrenat allà i posteriorment presentat a l’Antic Teatre.

En el següent espectacle, Unheimlich, Irene Vicente dirigeix ​​a quatre actrius, Gal·la Sabaté, Rut Girona, Núria Corominas i Belen Bouso. Rep el suport d’Escena Poblenou (Embrions), la beca Kinetics de CC Parc Sandaru i la beca DespertaLab de la Nau Ivanow i Sala Atrium. S’ha fet a Vic, Festival TNT, Sala Atrium, Casa Elizalde i Antic Teatre. És en aquest moment quan Gal·la Sabaté s’incorpora com a membre de l’equip directiu i gestor de la companyia.

Actualment, preparen ELLAS COMEN, un espectacle de creació col·lectiva amb Irene Vicente, Carmen Salines (dramaturga), Gal·la Sabaté (actriu) i Carlota Grau (performer) sota el paraigua de la Nau Ivanow i el festival Teatropuerto (Xile).

Comparteix