Residència internacional de la cia Pelipolaca

Al gener de 2020 la companyia Pelipolaca, resident a la Nau Ivanow, va viatjar fins a la ciutat norteña de La Serena (Xile) per fer-hi una residència de creació amb els nostres amics de TeatroPuerto. Durant un mes van preparar Ellas comenuna obra centrada en la gastronomia local i les relacions al voltant d’una taula i que es presentarà al Festival Internacional Teatro Puerto.

El projecte està dirigit per Irene Vicente, amb Carmen Salinas (dramaturga), Gal·la Sabaté (actriu) i Carlota Grau (ballarina).

“Doncs, des de la Casona de La Serena us podem dir que de moment està sent tot molt gratificant. L’equip de Teatro Puerto és un equip humà envejable, que ens ha tractat de meravella des del primer dia, ens han resolt tots els problemes que ens han sorgit, sempre amb amabilitat i generositat. És cert que és la primera residència que fan i que estan descobrint les necessitats a temps real amb nosaltres, però més que un problema per nosaltres, és una avantatge ja que estan molt atents i pendents de tot el que necessitem o volem. Cap de les quatre que hem viatjat coneixia Xile i la sorpresa ha estat més que agradable. La Serena ens ha rebut amb els braços oberts, tothom és molt generós, no hem tingut cap problema d’adaptació i tot ha estat molt fàcil. A través del programa de mediació que realitzen a Teatro Puerto, estem preparant dos workshops que ens permetran conèixer gent que no està vinculada amb el teatre, gent del barri d’Almagro. Creiem que és una oportunitat única que ens aporta un gran creixement professional però sobretot personal. Suposem que ja ho esteu lluitant, però us animem a que aquestes mobilitats internacionals s’incrementin i més d’una companyia pugui gaudir-les”, Cia Pelipolaca.

Comparteix