Residència de la cia Escultores del Aire

Residència de la companyia resident a la Nau Ivanow, Escultores del aire, al Festival Embrujarte de Costa Rica a través del programa EXIT de la Nau Ivanow. Los Escultores del aire és una companyia internacional amb base a Barcelona. S’especialitza en la producció d’Espectacles professionals de Teatre Físic i utilitza el llenguatge del Mim Corporal com a base de creació.

Hi ha una paraula en boca de tots: “Casa”. A casa, cuides i et sents cuidat. És un lloc segur, de refugi, de reflexió, on prepares el teu dia a dia … No podríem trobar una millor similitud amb la Nau Ivanow! Destacar l’aportació en la nostra gira per Amèrica, amb dos espectacles i workshops a Costa Rica, Nova York i New Jersey. Aquests espectacles es van poder veure a Barcelona, ​​dins de l’Cicle DespertaLab. L’inici d’una aliança amb vistes de continuïtat entre el nostre Festival Embrujarte a Costa Rica i el programa Exit de La Nau. I els innombrables assajos sense comptador “ni marcar targeta” a les meravelloses sales de la Nau.
Aquest any va ser l’inici (i dic “inici” per que aquest va ser el primer pas d’un llarg i excitant camí) del nostre projecte pedagògic Lab Project. També de dos projectes audiovisuals gravats a les instal·lacions de La Nau: Anticossos i The Miners. Escultores del aire

Comparteix