Residència de gestió cultural Colectivo Palillos

Colectivo Palillos

El Colectivo Palillos és un col·lectiu de gestió cultural creat l’any 2019, format per Carlos A. Ibacache i Mauricio Antonio Ortiz, gestors culturals de la comuna d’Ovalle (Xile). El seu objectiu és treballar al servei de comunitats i organitzacions culturals, aportant amb eines de gestió cultural per enfortir el seu teixit cultural, guiant el desenvolupament de projectes i promovent xarxes de col·laboració.

El col·lectiu va arribar a mitjans de març a la Nau Ivanow per realitzar una residència de gestió cultural dedicada a crear i intercanviar metodologies de gestió aplicada a les arts escèniques, gràcies a el finançament del Fondart Nacional en la seva línea Ventanilla Abierta, del Ministerio de las Culturas, las Artes y el Patrimonio de Chile.

En el seu pas per la Nau Ivanow han organitzat les Converses Hilo Escénico: trobades virtuals de conversa entre persones de Xile i Espanya per reflexionar al voltant de la importància de les arts escèniques en les formes de participació cultural de les persones, per des d’aquest punt, desenvolupar noves metodologies i estràtegies de gestió cultural.

Comparteix