Històric del Coworking

 

Girapíndoles
Microteatre fora del teatre
pindoles.com/girapindoles

Durant tot l’any, les microobres estrenades al festival Píndoles giren per tota Catalunya en forma d’espectacle teatral itinerant. Busquen ajuntaments que vulguin donar a conèixer els espais singulars de les seves poblacions i teatres i equipaments que tinguin ganes de jugar amb els seus racons més desconeguts. Apostant sempre pels autors contemporanis i nous llenguatges teatrals.


HEY BLOOM! AGENCY
Agència de comunicació slow
www.heybloomagency.com / hola@heybloomagency.com

Som una agència de comunicació slow, formada per un equip multidisciplinari que es desmarca dels mètodes habituals de treball per a acompanyar a marques de manera més pròxima, sostenible i personalitzada. Ens agraden els projectes amb valors i la gent entusiasta i apassionada que hi ha darrere. Fugim de la comunicació “fast”: ràpida, efímera i estàndard, que pot donar resultats immediatament, però aquests s’esvaeixen amb la mateixa rapidesa. Ens basem en el concepte “slow”: apliquem una metodologia comunicativa que crea pilars sòlids, assentada en els valors de marca i amb recorregut i resultats sostenibles en el temps.


Projecte Ingenu
Col·lectiu teatral
projecteingenu.com / info@projecteingenu.com

El Projecte Ingenu és un grup de treball i recerca sobre el fet actoral i la teatralitat. Neix de la voluntat d’un grup de joves actors i creadors escènics de compaginar la tasca professional amb l’evolució personal i la recerca permanent d’un model d’actor contemporani.

Les nostres sessions estan guiades per eixos temàtics que condueixen el treball cap als límits de la teatralitat en diferents àmbits: teatre desubicat (espai teatral i els seus límits), teatre i societat (experiències d’intervenció social amb el teatre com a eix central), teatre i intèrpret (com l’actor és capaç de modificar l’experiència de l’espai temps en el receptor).


Udol de Llop Management
Una productora de cultura catalana
www.udoldellopproduccions.catudoldellopmanagement@gmail.com

Una empresa d’àmbit familiar on hi treballen en Ramon Vallès, amb una trajectoria professional dins del sector que es remunta als anys 70, i la Vanessa Vallès, titulada en RR.PP. i administració d’empreses. La seva tasca professional va dirigida cap a la representació musical de grups i artistes que facin difusió de la cultura catalana arreu del món com per exemple la formació Rumberes del Garrotan i el grup Trienni.


vitrubio_net
comunicació lliure digital i responsable
www.vitrubio.net

vitrubio.net és un projecte especialitzat en programari lliure i llicències lliures. Històricament el seu treball s’orienta cap a l’economia del bé comú i la llibertat d’ús, promou solucions que afavoreixen l’economia local, les realitats creatives i solucions tècniques eficients mitjançant un consum responsable. Un projecte que neix d’una llarga experiència en sistemes de comunicació impresa i digital, disseny gràfic i producció editorial i web. Actualment se centra en el desenvolupament de pàgines web i administració de sistemes informàtics.


Incautas Project
Companyia teatral
www.incautasproject.com / incautasproject@gmail.com

Incautas neix de l’associació de les actrius i emprenedores Ginebra Vall i Cintia Ballbé. El 2016 decideixen fundar Incautas Project, amb l’objectiu d’experimentar i obrir diferents formes escèniques i audiovisuals.

Treballen també en col·laboració amb diferents artistes d’àmbit nacional i internacional. Actualment desenvolupen la creació de la proposta escènica Dual, al mateix temps que treballen la postproducció del seu primer curtmetratge experimental, Lemon Hype, projectes pendents de presentar el 2018.


Pau Faus
Artista visual i documentalista
www.paufaus.net / info@paufaus.net
Arquitecte de formació. Treballa i vincula mons diversos com les arts visuals, l’activisme, el cinema i els estudis urbans. En els darrers anys es dedica al documental i a la comunicació política.


Connectats
Pràctiques artístiques, educació i comunicació social
www.connectats.org /  conectatscoop@gmail.com

Connectats és una organització dedicada a la ideació, producció i gestió de projectes culturals que vinculen audiovisual, pràctiques artístiques i nous mitjans a través de processos oberts i col·laboratius. Promouen, des de l’any 2006, possibilitats d’implicació i interacció en l’àmbit cultural, social i educatiu, i fomenten una perspectiva de desenvolupament local.

Comparteix