Històric del Coworking

 

Girapíndoles
Microteatre fora del teatre
pindoles.com/girapindoles

Durant tot l’any, les microobres estrenades al festival Píndoles giren per tota Catalunya en forma d’espectacle teatral itinerant. Busquen ajuntaments que vulguin donar a conèixer els espais singulars de les seves poblacions i teatres i equipaments que tinguin ganes de jugar amb els seus racons més desconeguts. Apostant sempre pels autors contemporanis i nous llenguatges teatrals.


HEY BLOOM! AGENCY
Agència de comunicació slow
www.heybloomagency.com / hola@heybloomagency.com

Som una agència de comunicació slow, formada per un equip multidisciplinari que es desmarca dels mètodes habituals de treball per a acompanyar a marques de manera més pròxima, sostenible i personalitzada. Ens agraden els projectes amb valors i la gent entusiasta i apassionada que hi ha darrere. Fugim de la comunicació “fast”: ràpida, efímera i estàndard, que pot donar resultats immediatament, però aquests s’esvaeixen amb la mateixa rapidesa. Ens basem en el concepte “slow”: apliquem una metodologia comunicativa que crea pilars sòlids, assentada en els valors de marca i amb recorregut i resultats sostenibles en el temps.


Projecte Ingenu
Col·lectiu teatral
projecteingenu.com / info@projecteingenu.com

El Projecte Ingenu és un grup de treball i recerca sobre el fet actoral i la teatralitat. Neix de la voluntat d’un grup de joves actors i creadors escènics de compaginar la tasca professional amb l’evolució personal i la recerca permanent d’un model d’actor contemporani.

Les nostres sessions estan guiades per eixos temàtics que condueixen el treball cap als límits de la teatralitat en diferents àmbits: teatre desubicat (espai teatral i els seus límits), teatre i societat (experiències d’intervenció social amb el teatre com a eix central), teatre i intèrpret (com l’actor és capaç de modificar l’experiència de l’espai temps en el receptor).


Udol de Llop Management
Una productora de cultura catalana
www.udoldellopproduccions.catudoldellopmanagement@gmail.com

Una empresa d’àmbit familiar on hi treballen en Ramon Vallès, amb una trajectoria professional dins del sector que es remunta als anys 70, i la Vanessa Vallès, titulada en RR.PP. i administració d’empreses. La seva tasca professional va dirigida cap a la representació musical de grups i artistes que facin difusió de la cultura catalana arreu del món com per exemple la formació Rumberes del Garrotan i el grup Trienni.


vitrubio_net
comunicació lliure digital i responsable
www.vitrubio.net

vitrubio.net és un projecte especialitzat en programari lliure i llicències lliures. Històricament el seu treball s’orienta cap a l’economia del bé comú i la llibertat d’ús, promou solucions que afavoreixen l’economia local, les realitats creatives i solucions tècniques eficients mitjançant un consum responsable. Un projecte que neix d’una llarga experiència en sistemes de comunicació impresa i digital, disseny gràfic i producció editorial i web. Actualment se centra en el desenvolupament de pàgines web i administració de sistemes informàtics.


Incautas Project
Companyia teatral
www.incautasproject.com / incautasproject@gmail.com

Incautas neix de l’associació de les actrius i emprenedores Ginebra Vall i Cintia Ballbé. El 2016 decideixen fundar Incautas Project, amb l’objectiu d’experimentar i obrir diferents formes escèniques i audiovisuals.

Treballen també en col·laboració amb diferents artistes d’àmbit nacional i internacional. Actualment desenvolupen la creació de la proposta escènica Dual, al mateix temps que treballen la postproducció del seu primer curtmetratge experimental, Lemon Hype, projectes pendents de presentar el 2018.

Comparteix