Històric del Coworking

Connectats
Pràctiques artístiques, educació i comunicació social
www.connectats.org /  conectatscoop@gmail.com

Connectats és una organització dedicada a la ideació, producció i gestió de projectes culturals que vinculen audiovisual, pràctiques artístiques i nous mitjans a través de processos oberts i col·laboratius. Promouen, des de l’any 2006, possibilitats d’implicació i interacció en l’àmbit cultural, social i educatiu, i fomenten una perspectiva de desenvolupament local.


Girapíndoles
Microteatre fora del teatre
pindoles.com/girapindoles

Durant tot l’any, les microobres estrenades al festival Píndoles giren per tota Catalunya en forma d’espectacle teatral itinerant. Busquen ajuntaments que vulguin donar a conèixer els espais singulars de les seves poblacions i teatres i equipaments que tinguin ganes de jugar amb els seus racons més desconeguts. Apostant sempre pels autors contemporanis i nous llenguatges teatrals.


HEY BLOOM! AGENCY
Agència de comunicació slow
www.heybloomagency.com / hola@heybloomagency.com

Som una agència de comunicació slow, formada per un equip multidisciplinari que es desmarca dels mètodes habituals de treball per a acompanyar a marques de manera més pròxima, sostenible i personalitzada. Ens agraden els projectes amb valors i la gent entusiasta i apassionada que hi ha darrere. Fugim de la comunicació “fast”: ràpida, efímera i estàndard, que pot donar resultats immediatament, però aquests s’esvaeixen amb la mateixa rapidesa. Ens basem en el concepte “slow”: apliquem una metodologia comunicativa que crea pilars sòlids, assentada en els valors de marca i amb recorregut i resultats sostenibles en el temps.


Projecte Ingenu
Col·lectiu teatral
projecteingenu.com / info@projecteingenu.com

El Projecte Ingenu és un grup de treball i recerca sobre el fet actoral i la teatralitat. Neix de la voluntat d’un grup de joves actors i creadors escènics de compaginar la tasca professional amb l’evolució personal i la recerca permanent d’un model d’actor contemporani.

Les nostres sessions estan guiades per eixos temàtics que condueixen el treball cap als límits de la teatralitat en diferents àmbits: teatre desubicat (espai teatral i els seus límits), teatre i societat (experiències d’intervenció social amb el teatre com a eix central), teatre i intèrpret (com l’actor és capaç de modificar l’experiència de l’espai temps en el receptor).

Comparteix