DespertaLab 2018

L’edició DespertaLab 2018 de la Beca ha seleccionat els dos projectes següents:

1r Premi:

Hàbitat (doble penetració)

Direcció: Roger Torns
Intèrprets: Diana Gómez, Georgina Latre, Maria Hernàndez, Jaume Viñas i Rafa Delacroix
L’obra s’emmarca dins l’univers rizomàtic de les xarxes socials, parla sobre aquesta necessitat constant que tenim d’exhibir per existir, aquesta necessitat d’exhibir la nostra vida particular i íntima a les xarxes socials i com això ens aporta una falsa sensació de llibertat. Una analogia del que passa a la xarxa, on hi ha un excés de material abocat sense filtres del qual és impossible estructurar un discurs general i global. Parla sobre la necessitat de projectar-nos a crits per demanar que ens estimin, per sentir que formem part d’aquest món.


2n Premi:

Goldilocks

Direcció: Júlia Barceló
Intèrprets: Alba Ribas i Meritxell Termes

GoldiLocks serem testimonis d’una relació fraternal entre dues dones en un món on allò que les fa ser com són arriba decidit per algú altre,  anomenat ‘ELL’. Un hermetisme, però, amb petites esquerdes per a la imaginació i la llibertat.

GoldiLocks és un aprenentatge constant, un creixement, una gestió i control de la informació, dels records, emocions i secrets de les protagonistes. Tots tenim secrets però alhora tots volem saber els secrets dels altres, potser perquè ens ajuda a conèixer-nos millor a nosaltres mateixos o potser per pura crueltat i morbositat.

Comparteix