Convocatòries internacionals 2020

Article en constant construcció. Si voleu enviar alguna convocatòria perquè la publiquem podeu omplir el formulari que trobareu al final de la llista

Convocatòria internacional per a residències de creació. ProCREA, Art i territori. (Avinyó – Catalunya)
www.calgras.cat

Cal Gras és una casa situada a Avinyó (el Bages), un poble de 2.200 habitants que es troba al centre de Catalunya, un entorn rural a una hora de Barcelona. El centre disposa de diversos tallers i sales condicionades per al desenvolupament de projectes de creació, experimentació i pensament. És una residència pensada per oferir allotjament temporal i comunitari, amb diversos dormitoris, cuina i menjador. Tenen una especial cura amb la interacció entre residents, així com amb el territori, facilitant especialment l’intercanvi i el diàleg cultural amb l’Institut-escola d’Avinyó.

Termini presentació: 21 febrer 2020


25è festival Stripart (Barcelona – Catalunya)
stripart.cat

Llibertat artística, multidisciplinarietat i compromís amb l’art emergent defineixen el festival Stripart, que enguany celebra el seu 25è aniversari. Quinze dies de programació i més de 600 m² d’espai expositiu al servei de prop d’un centenar d’artistes. Una experiència de llibertat total que dóna cabuda a tota mena de llenguatges artístics, trencant amb els mecanismes establerts als circuits més convencionals i allunyant-se de la lògica del comissariat com a vehicle de selecció.

Termini presentació: 15 març 2020


Ajuts a projectes culturals (Catalunya)
gencat.cat

Les aportacions reintegrables són uns ajuts econòmics en forma de cofinançament que permeten a l’empresa disposar de finançament a priori per a un projecte cultural.

Termini presentació: 8 octubre 2020


Comparteix