Convocatòries internacionals 2019

Article en constant construcció. Si voleu enviar alguna convocatòria perquè la publiquem podeu omplir el formulari que trobareu al final de la llista


15è Festival Internacional de Teatre Infantil “Little Ladies, Little Gentlemen” (Turquia)
etc-cte.org

El festival tindrà lloc entre els dies 24 i 29 d’abril de 2019 a Ankara, capital de Turquia. A més de les actuacions teatrals principals, els grups també poden proposar tallers i actuacions a l’aire lliure com ara teatre de carrer, esdeveniments de carrer o espectacles de dansa.

Termini presentació: 15 gener 2019


OPEN CALL d’artistes performàtics (Barcelona)
incautasproject.com

El Centre d’Art i Cultura ESPRONCEDA prepara un esdeveniment dedicat a l’art plàstic, fotogràfic, musical i performatiu d’artistes emergents, comissionat per Las Incautas, projecte que forma part del coworking de la Nau.

Termini presentació: 15 gener 2019


Red de Teatros Alternativos (Espanya)
redteatrosalternativos.org

La Red de Teatros Alternativos obre la convocatòria del Circuit 2019 destinada a la selecció de propostes artístiques d’Arts Escèniques Contemporànies per a la gira per les sales associades a la Red.

Termini presentació: 21 gener 2019


Convocatòria General de Subvencions per a projectes, activitats i serveis de districte i de ciutat (Barcelona)
ajuntament.barcelona.cat

L’Ajuntament de Barcelona té una àmplia oferta de subvencions que van des de les accions socials fins al comerç, passant per les polítiques de joventut. Però el bloc més important, que representa vora el 80% del total de subvencions, és el destinat a les activitats de districte i ciutat.

Termini presentació: 24 gener 2019


Convocatòria Residències 2019 d’Addend (Catalunya)
addend.comissariat.cat

Addend posa a disposició dels agents culturals de diverses disciplines les seves instal·lacions i obre la convocatòria per a dues línies de residència per a l’any 2019.

Termini presentació: 31 gener 2019RESHAPE: Open Call 2019 (Europa i països de la Mediterrània)
reshape.network

Busquen artistes i treballadors culturals que han intentat i han aconseguit idear models alternatius de treball conjunt o han implicat públics de manera innovadora.

Termini presentació: 31 gener 2019Convocatòria de residències d’estiu de Can Serrat (Catalunya)
canserrat.org

Can Serrat dóna suport a la producció artística i d’escriptura, i oferir un espai de treball i habitatge per a cada resident.

Termini presentació: 31 gener 2019Convocatòria textos inèdits Festival Píndoles (Barcelona)
www.pindoles.com

Es busquen petites grans històries que atrapin a un públic àvid d’una experiència teatral única, en un dels escenaris més singulars de Barcelona: el Castell de Montjuïc.

Termini presentació: 3 febrer 2019


Festival Chalon dans la rue (França)
chalondanslarue.com

Des de la seva creació el 1987 s’ha consolidat com un dels festivals de teatre de carrer més importants organitzats a França.

Termini presentació: 28 febrer 2019Festival Viva Cité de Sotteville-lès-Rouen (França)
sotteville-les-rouen.fr

El festival d’arts de carrer Viva Cité ha obert convocatòria per seleccionar els espectacles que participaran a la 30a edició de l’Off del festival Viva Cité, que tindrà lloc del 28 al 30 de juny del 2019.

Termini presentació: 28 febrer 2019


Convocatòria Festival TUDANZAS (Barcelona)
tudanzas.com

El Festival Social TUDANZAS és un festival social de 5 dies que des de la dansa crea espais de lliure accés de diàleg entre éssers, filosofies i cultures.

Termini presentació: 1 març 201922a Fira Mediterrània de Manresa (Catalunya)
www.firamediterrania.cat

La Fira Mediterrània de Manresa té un caràcter interdisciplinari -arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral, teatre-, i s’hi poden presentar creacions artístiques sobre Cultura popular: basada en elements com la transmissió del patrimoni, el creuament entre creació contemporània i arrel tradicional, la participació i l’ampliació de la base social de la cultura.

Termini presentació: 4 març 2019Comparteix