Qui som

La Nau Ivanow és un espai de residències d’arts escèniques que facilita a les companyies els recursos necessaris perquè puguin crear i desenvolupar-se en llibertat, sense que hagin d’encaixar en una línia artística concreta. Alhora, fomenta l’intercanvi d’idees i promou complicitats entre els creadors per mitjà de la convivència en espais de treball compartits.

El conjunt de projectes de la Nau Ivanow ve marcat per tres grans eixos de treball:

Creació, per donar cobertura a totes les etapes del procés creatiu, des de la idea inicial i el desenvolupament a la seva culminació. Les companyies tenen la possibilitat d’incorporar-s’hi en qualsevol moment i d’utilitzar els serveis de la Nau per a una o diverses fases d’aquest procés.

Acompanyament, per fer créixer i donar a conèixer el treball de les companyies, tot buscant la complicitat del públic i altres agents. La Nau Ivanow fa una aposta clara per la mobilitat dels projectes i la internacionalització: el treball en xarxa, la col·laboració i l’intercanvi són el futur dels processos artístics i dels espais de creació.

Territori, un espai obert on les comunitats viuen els processos creatius i on mitjançant la participació en el procés s’estableix un diàleg directe amb els creadors on tots poden créixer. Aquesta convivència ha de servir d’impuls per generar societats crítiques i cohesionades.

[Què és la Nau Ivanow?] (isuu)


En col·laboració amb


Formem part de


Amb el suport de


Amb la col·laboració de

Comparteix