Què és EXIT?

EXIT es una setmana de sensibilització, formació i treball, al voltant de la internacionalització, que ajuda a les companyies a créixer i a establir el salt internacional  com un dels seus objectius de futur.

Neix de diverses trobades amb les companyies que han passat per la Nau Ivanow per saber quina visió tenien del nostre espai i com havíem de treballar la internacionalització del projecte. La resposta de moltes d’aquestes companyies ens va sorprendre, ja que tenien també la inquietud de fer aquest pas, però no trobaven les eines o l’acompanyament per poder-lo iniciar.

Així, doncs, vam decidir abordar aquest tema centrant-nos no només en la internacionalització de la Nau Ivanow sinó també en esdevenir un punt de referència per a les joves companyies i poder oferir un acompanyament proper que els faciliti el salt a la internacionalització.

El passat 2017, durant una setmana, del 26 de juny a l’1 de juliol, vam oferir a la Nau càpsules formatives per descobrir en el propi treball artístic les oportunitats que es poden obrir a les companyies en ampliar els seus circuits i la sortida a l’exterior; vam facilitar les eines metodològiques i els recursos d’informació per donar a conèixer els projectes de les arts en viu, i vam organitzar xerrades per establir un panorama general de festivals i mercats d’arts escèniques presents actualment a Llatinoamèrica i a Europa. Aquest va ser el programa

trobareu també tota la informació d’EXIT a través de les xarxes socials i del blog exit.nauivanow.com

 

Comparteix