PROGRAMA

Dilluns 26 de juny

10 a 14 h

Càpsula formativa (curs)

El projecte i l’obra escènica internacionalitzable, amb Toni González

Ofereix eines metodològiques per descobrir en el propi treball artístic o projecte les oportunitats que es poden obrir a les companyies en ampliar el seus circuits i la sortida a l’exterior. Pretén respondre a la pregunta: el meu projecte és internacionalitzable? [+info]

Preu: 30 euros

 

 

Dimarts 27 de juny

10 a 14 h

Xerrada gratuïta

El context dels festivals i mercats llatinoamericans i europeus, amb Antonio Altamirano i Iva Horvat

Establir un panorama general dels més de 30 festivals i mercats d’arts escèniques presents actualment a  Llatinoamèrica (Argentina, Bolívia, Brasil, Colòmbia, Costa Rica, Equador, Mèxic, Uruguai, Veneçuela i Xile)  i els més importants d’àmbit europeu, diferenciant-los per les seves línies artístiques i les dates de programació, amb l’objectiu de permetre a les companyies generar una circulació pel context llatinoamericà i europeu.

 

 

Dimecres 28 de juny

10 a 14 h

Debat gratuït

Les residències de creació, són com haurien de ser? Amb companyies catalanes, Red de Teatros Alternativos, la companyia mexicana Teatro Nómada i presentació d’estudi

Es  duran a terme unes jornades de debat, reflexió i treball sobre els models de residències, en les quals hi tindran veu tant els creadors com els espais. Es mirarà d’establir un mínim comú per poder tenir un model consensuat de residència. Es convidaran espais i creadors nacionals i internacionals per estudiar quins models i estructures utilitzen.

 

 

Dijous 29 de juny

10 a 14 h

Càpsula formativa (curs)

Pràctiques de visibilització i distribució dels projectes escènics, amb Toni González

Ofereix eines metodològiques i recursos d’informació per donar a conèixer els treballs artístics de les arts en viu, fer-los visibles als professionals i distribuir-los més enllà dels circuits habituals de treball.

Preu: 30 euros

 

 

Divendres 30 de juny

10 a 14 h

Xerrada gratuïta

Ajudes i programes de mobilitat per la internacionalització de les companyies, amb tècnics de l’ICEC i de l’Institut Ramon Llull

Sessió informativa de les convocatòries i els programes d’ajudes per a les companyies amb la intenció de fer el pas a la internacionalització.

 

 

Dissabte 1 de juliol

20.30 a 21.30 h

Clausura teatral

Gratuït per als assistents a qualsevol acte anterior (invitació)

Casco Azul, de la companyia xilena Teatro Amplio

Quatre cascos blaus de l’ONU estan assetjats en una base militar a Port-au-Prince, Haití. La revolució acaba d’esclatar a l’illa. El caos guanya els carrers. Ells tractaran d’entendre les raons del poble haitià llegint Hegel. Però no ho aconsegueixen. Hegel és difícil.

Preu: 12€ /Amics de la Nau: 50% / gratuït amb invitació només per als assistents a qualsevol acte anterior

Comparteix