XXII Congrés de la Red de Teatros Alternativos

La Nau Ivanow acull el XXII Congrés Anual de la Red de Teatros Alternativos, que enguany se celebra a Barcelona del 26 al 28 d’octubre de 2015.

Representants de les 40 sales alternatives de l’estat espanyol associades a la Red, de la qual forma part la Nau Ivanow, es troben per reflexionar sobre la situació escènica actual i revisar el paper que hi juga la Red de Teatros Alternativos.

Un dels actes oberts al públic és la taula rodona Salas y compañías, un objectivo común, dilluns 26, a les 18h, amb la qual es vol iniciar unes trobades entre els teatres de petit format o proximitat i les companyies usuàries, amb l’objectiu de donar a conèixer com es gestionen les sales, les inquietuds de les companyies quan hi treballen, els punts en comú i les sinergies que s’hi estableixen, per tal que tant les sales com els espectacles que s’hi programen tinguin unes millors condicions i un impacte més gran.

També serà obert l’espectacle guanyador del Circuito Iberoamericano de la Red, un programa impulsat per la Red que té el suport del Programa Iberescena i de l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y de la Música (INAEM): El significado del caos. Es podrà veure a la Nau el dimarts 27, a les 21h.

ota de premsa]

[+ informació]

[www.redteatrosalternativos.org]

 

Comparteix