Un pont amb Europa – Trobada IETM Rijeka, a Croàcia

Des del juliol formem part de l’IETM – International Network for Contemporary Performing Arts (Xarxa Internacional d’Arts Escèniques Contemporànies). Aquesta setmana hi som en aquesta xarxa internacional per parlar sobre cultura, participació i audiències. La trobada és a Rijeka, a Croàcia.

Pont a pont, connexió rere connexió, aquesta setmana fem un nou pas participant de forma activa a la trobada a Rijeka, Croàcia, en l’encontre anual de l’IETM, una xarxa internacional d’arts escèniques contemporànies.

Per nosaltres és important apostar per aquestes xarxes, ja que permeten obrir vies de mobilitats per les companyies que acollim en residència. Un repte que assumim amb ganes, ja que volem acompanyar millor a les companyies professionals. Com a espai el nostre objectiu és oferir el màxim de recursos, portes i camins possibles perquè les companyies puguin fer el seu pas a internacional.

The House Of The Performing Arts Residencies In Barcelona

Sota aquesta frase explicarem a Europa i al món qui som i què fem, però el més important de tot, com ho fem. Una de les sessions on participem serà el 24 d’octubre. Allà presentem la nostra casa de les residències escèniques!

Estigueu atents aquests dies a través de les nostres xarxes socials perquè us explicarem com està anant aquesta trobada!

Sobre l’IETM

Som membres d’una organització amb seu a Brussel·les fundada el 1981, formada per més de 500 integrants de 50 països. Una xarxa que promou el desenvolupament de les arts escèniques amb una mirada global, posant en valor el paper de les arts escèniques com a pilar de desenvolupament social, cultural i econòmic.

Comparteix