Neix el Proyecto Bitácora

Engeguem Bitácora, un projecte que sorgeix de la voluntat que des de la Nau tenim per visibilitzar els processos creatius de les nostres companyies residents i obrir-los a tothom perquè hi pugui ser partícip.

En aquesta situació de pandèmia i crisi del sector cultural que estem vivint, creiem més que mai que hem de seguir donant veu a les companyies que treballen i investiguen parets en dins de la Nau, per tal de fer ressò de l’evolució dels seus processos en un moment previ a l’exhibició.

Més enllà de mostrar assajos, volem endinsar els i les espectadores , els i les programadores i tothom que vulgui, en els processos de creació que es desenvolupen dins la Nau, oferint-los la possibilitat de conversar-hi i formar part d’aquest treball i investigació teatral a través de plataformes digitals, abans que aquest arribi als circuits d’exhibició.

El primer projecte que forma part de Bitácora és La ruta de la palta, de la companyia resident a la Nau Projecte Ingenu, que fa unes setmanes ha començat el seu procés de creació i va presentar el work in progress al Festival Escena Poblenou. L’obra s’estrenarà al desembre a l’Escenari Joan Brossa dins del Festival Grec de Barcelona. 

Comparteix