La Nau Ivanow acull el RBLS APOSTA dins el Festival de Teatre Jove RBLS

Del 28 al 31 d’octubre es celebra la quarta edició del Festival de Teatre Jove – RBLS, un festival d’arts escèniques que té com a objectiu acostar el teatre als i les joves d’entre 13 i 20 anys, apostar per descobrir-los espais, impactar amb posades en escena diferents i connectar amb els seus interessos.

El festival es celebra en vuit teatres i centres culturals de Barcelona i s’hi podran veure diversos espectacles professionals, d’entre els quals es troben dues obres que es van gestar a la Nau com Infanticida, dramaturgia de Marc Rosich, interpretada per Neus Pàmies, de la companyia resident a la Nau Projecte Ingenu i Excalibur i altres històries d’animals morts, de la companyia resident a la Nau, Hermanas Picohueso.

El dijous 29 d’octubre de 10.30 a 14 h a la Nau Ivanow acollirem el RBLS APOSTA. Una fira de teatre per a joves que posa en contacte companyies i responsables de programació de teatres, fires i festivals.

Des de la Nau creiem necessari seguir apostant per festivals que busquin apropar les arts escèniques a adolescents i joves.

Descarrega el programa sencer aquí

Comparteix