La companyia Ça marche busca infants per formar part del seu proper projecte escènic

Ça marche, és una de les  companyies seleccionades per la Beca DespertaLab 2021 de la Nau Ivanow i la Sala Atrium. Especialitzada en el treball amb col·lectius no professionals, la companyia es troba en plena cerca de nenes i nens de 4 a 6 anys de llengua materna catalana, castellana, anglesa o francesa perquè formin part del procés de recerca del seu proper projecte ‘Lo viejo y lo nuevo’. La companyia es vol aproximar al món dels contes i de la narració, en escena, nenes i nens explicaran i interpretaran contes.

Durant els mesos d’abril i maig proposen un seguit de tallers a la Nau Ivanow, amb l’objectiu d’investigar al voltant dels nuclis temàtics de l’obra. L’únic requisit que demanen és que les nenes i nens tinguin ganes de participar. No és necessari haver cursat classes de teatre o dansa.

Els assajos tindran forma de tallers, proposant una sèrie de dinàmiques sempre a través de el joc. A l’acabar els tallers, es proposarà una mostra oberta a el públic dins de la programació de la Sala Àtrium de Barcelona.

  • Tallers: del 26 d’abril a el 30 de maig de 2021 (entre 2 i 3 dies per setmana)
  • Mostra oberta al públic: 3, 4, 5 i 6 de juny a la Sala Àtrium

Els interessats / des hauran d’enviar un vídeo a produccion@camarche.es on facin el següent:

1- Facin alguna cosa que els agradi fer.

2- Expliquin un conte (inventat i improvisat).

3- Cantin una cançó.

Per a més informació podeu contactar amb la companyia a través del correu produccion@camarche.es

Comparteix