La Beca DespertaLab 2020 engega motors

El Cicle de creació escènica Beca DespertaLab, impulsat per la Nau Ivanow i la Sala Atrium, té l’objectiu de donar suport a la creació teatral més recent, contribuint a l’entrada de les joves companyies a les xarxes professionals.  Amb aquesta beca, la Nau Ivanow vol contribuir a la professionalització i el creixement de les companyies beneficiàries mitjançant el programa d’acompanyament i residències de la Nau Ivanow, oferint una experiència formativa que doni a les companyies les habilitats necessàries per a futurs reptes professionals. Es tracta, doncs, de potenciar el treball més enllà de la creació concreta d’una obra.

Les residències de creació del Cicle de creació escènica Beca DespertaLab 2020 havien de començar al mes d’abril de l’any passat i les companyies en mostrarien un work in progress a la Sala Atrium al juny, però a causa de la pandèmia per covid-19 es van haver de posposar.

Finalment, aquest mes de febrer de 2021, els dos projectes seleccionats TIRANAS BANDERAS II de L△ST i Bitch de Fundación Mis Bragas han començat a treballar en els seus processos creatius a la Nau i mostraran les seves creacions a la Nau Ivanow.

TIRANAS BANDERAS II

Un assaig performatiu que qüestiona la vigència de les arts escèniques en un món en què el símbol-bandera ha transcendit els límits de l’espectacularitat.

L’obra es podrà veure del 25 de febrer al 7 de març de 2021 a la Nau Ivanow.

BITCH

És normal que la regla faci mal? Se t’acut algun altre procés fisiològic que transcorri amb dolor? Si els homes menstruessin el calendari i la vida laboral s’adaptarien al seu cicle? Per què als anuncis de compreses la sang és blava? Una creació que parla de la feminitat castigada, la menstruació, la relació amb el cos i les caces de bruixes.

L’obra es podrà veure del 17 al 28 de març de 2021 a la Nau Ivanow.

 

Comparteix