La revista

L’abril de 2016 vam publicar el primer número de Creació escènica, la revista de la Nau Ivanow, amb l’objectiu de fer visible la feina de molts creadors i col·lectius que cada dia omplen els nostres espais per desenvolupar-hi els seus projectes i obrir les portes a un espai de creació per on passa un gran nombre de projectes que apareixen a les cartelleres de la nostra ciutat i del nostre país.

La intenció és fer-vos partícips de la feina de suport i de formació a molts joves que ben aviat seran, o ja ho estan sent, primers noms del teatre català i que gràcies als programes de residències i beques que oferim han pogut fer créixer els seus projectes a la Nau Ivanow, com també informar-vos dels projectes que tenim en marxa.

Són nombrosos els creadors i les companyies que durant l’any passen per la Nau i moltes vegades només es veu aquell resultat final que es mostra damunt l’escenari. Tanmateix, han estat molts mesos de feina, dramatúrgia, escenografia, vestuari, i tota una sèrie de tasques, sovint invisibles, que us volem anar mostrant a través d’aquestes pàgines, i que podeu llegir també en el blog.

Creació escènica núm. 4

Juny 2017

Creació escènica núm. 3

Març 2017

Creació escènica núm. 1

Abril 2016

 

Comparteix