Informes i publicacions EXIT

La inauguració de les Formacions EXIT 2020 va consistir en una conversa entre 30 persones de diferents regions de Xile, Catalunya, València i Mallorca sobre la gestió cultural en les arts escèniques organitzada per Colectivo Palillos i la Nau Ivanow. Compartim el recull de les reflexions que van sorgir d’aquella conversa.

Durant les Jornades Exit 2019 es va documentar totes les taules rodones gràcies a la feina de la relatoria de la Clara Asín Ferrer i la crònica il·lustrada de Pedro Strukelj. D’aquesta tasca en va sorgir un llibre que us oferim de forma gratuïta.

Durant les Jornades EXIT 2017 una de les sessions-debat va consistir en respondre: Les residències de creació, són com haurien de ser? L’objectiu era establir un mapa i unes línies estratègiques per tal d’extreure una definició de residència.


El projecte europeu Creative Lenses, amb qui hem treballat en diverses ocasions a través d’EXIT ha fet aquesta publicació després de 4 anys de feina. Projecte Ingenu, que va ser companyia resident a la Nau, hi té un capítol especial on s’explica la seva visió com a companyia i quins són els seus valors.

 

Comparteix