XII Festival Mutis

El Festival MUTIS de teatre independent i nova creació és una trobada anual celebrada a Barcelona que es concep com una porta d’entrada al panorama escènic per a les companyies emergents professionals i grups de teatre formatiu. Aquest esdeveniment busca ser un enclavament de suport entre espais d’exhibició i els diferents col·lectius artístics, així com conformar-se com una trobada per teixir xarxes i compartir experiències.

En 2021 el Festival se celebra del 8 al 18 d’abril a diferents espais de Barcelona, ​​l’Hospitalet i Sant Adrià de Besòs.

DIVERSES FUNCIONS
Reserves a: www.mutis.es / reservasmutis@gmail.com


 

1- OFEC y BREXHIT (sessió doble de dança)
Les Cícliques i Cia. Katharsis
Divendres 9 de abril | 18.30h | 70 minuts
Entrada: 12/10€
OFEC representa la opressió del patriarcat sobre la dona i com aquesta a través de la sororitat s’empodera per alliberar-se’n.
BREXHIST és una peça física que explora la reacció al referèndum del Brexit. De la mà de les dones joves als barris obrers de la capital britànica. Sororitat i lluita en un espai gris. Qui ha esdevingut el veritable perdedor? O millor dit, “perdedora”?

2- Let Me Down Slowly
Cia Afflictus
Divendres 9 d’ abril | 20.30h | 80 minuts
Entrada: 12/10€
Let Me Down Slowly ens mostra una ciutat amb diferents possibilitats de relacionar-se amb l’amor on els dos personatges intentaran fugir del dolor buscant alternatives a l’amor romàntic, però ben aviat descobriran que potser aquest camí no és tan senzill com esperaven.

3- Museo de las relaciones imposibles: Amarillo
Cía. Rommelen
Dissabte 10 d’ abril | 18.30h + col·loqui post funció | 55 minuts
Entrada: 8/6€
Amarillo està basada en el relat fantàstic de Charlotte Perkins Gilman, The Yellow Wall-Paper, publicat el 1892. La protagonista relata les estranyes vivències que va tenir durant la seva reclusió en una casa colonial per recuperar-se d’una depressió. Des del moviment i la paraula literària ens preguntem com s’entrellacen els destins de les dones.

4- De algún tiempo a esta parte
Therkas Teatre
De Max Aub
Dissabte 10 d’ abril | 20.00h |  80 minuts 
Entrada: 10€ entrada anticipada www.mutis.es
De algún tiempo a esta parte narra l’angoixant existència d’una dona de ascendència jueva a la Viena de 1938, després de l’Anschluss, l’annexió d’Àustria a l’Alemanya nazi, a la vigília de la Segona Guerra Mundial.

5- FronTerra i Julieta (sessió doble de dança)
Cía.Astra i 5Céntims
Diumenge 11 d’ abril | 18.00h | 70 minuts
Entrada: 12/10€
Fron Terra: Les fronteres passen per la terra, dibuixant els límits entre els estats. De vegades aquests límits van més enllà de les fronteres terrestres.
On és el límit? El límit nacional, cultural o personal. Què passa quan creuem la frontera?
Julieta:  El plantejament d’un futur negre a causa dels desastres climàtics provoca que les idees polítiques siguin fallides, el futur no és possible. Com a conseqüència ens queda el present. (…) La reflexió és una activitat del passat, ara només ens queda gaudir fins que es derrueixi aquest món.’’

6-  No és necessari anar a la platja
La Verguny
Diumenge 11 d’ abril | 20.30h | 70 minuts
Entrada: 12/10€
Una companyia prepara una obra sobre el temps i el temps se li gira en contra. Per diversos motius no poden presentar l’obra prevista. Aquest succés fa que l’obra es desdobli: hi ha l’obra que haurien volgut presentar
i la que s’acaba mostrant al públic.
Comparteix