‘Un home amb ulleres de pasta’, de Jordi Casanovas

‘Un home amb ulleres de pasta’, de Jordi Casanovas
Dimarts, 30 de novembre. 21h
Espai Abaco

Entrada 10€
Amics de la Nau Ivanow 8€

‘Un home amb ulleres de pasta’, de Jordi Casanovas

Dramatúrgia, direcció i espai escènic: Jordi Casanovas
Intèrprets: Roser Blanch, Clara Cols,
Pablo Lammers i Sergio Matamala

Caracterització: Lorena Moró
Fotografia: Roser Blanch
Ajudant de producció: Marina Fita

SINOPSI
L’Aina té trenta anys i somia ser escriptora, però no s’atreveix. Acaba de ser abandonada per la seva parella. La Laia i l’Òscar la volen animar perquè aprofiti l’oportunitat i faci realitat els somnis que havia aparcat: escriure. Portaran a sopar el Marcos a casa l’Aina. En Marcos, el poeta capaç d’enamorar amb uns versos, no es satisfà amb un sopar ple de converses banals, exigeix aliment espiritual. Actua com un depredador. L’Aina, la Laia i l’Òscar veuen com es desmunten les seves vides. Ells són fràgils, s’han perdut en l’apatia contemporània i ell se n’aprofita.

Jordi Casanovas
Vilafranca del Penedès, 1978. Director i dramaturg de la companyia Flyhard, ha escrit una trentena de textos teatrals, entre els quals destaquen Julia Smells (Festival Grec, 2009), La Revolució (La Villarroel, 2009), Lena Woyzeck (Temporada Alta, 2008), La Ruïna (La Villarroel 2008), City/Simcity (2007), Andorra (2006), Tetris (2006) i Wolfenstein (2006). També ha participat a l’espectacle Dictadura-Transició-Democràcia, estrenat el 2010 al Teatre Lliure.
Ha obtingut el Premi Ciutat de València per Estralls, el Premi Ciutat d’Alcoi 2005 amb Beckenbauer, el Premi Marqués de Bradomín 2005 amb Andorra i el Josep Robrenyo 2002 amb Les millors ocasions. La trilogia composta per Wolfenstein, Tetris i City/Simcity ha rebut el Premi de la Crítica de Barcelona a la revelació de la temporada 2006-07, el premi Crítica Serra d’or al millor text teatral de 2006 i nominacions als Premis Butaca i als Premis Max. Premi Butaca al millor text teatral de 2009 per La Revolució.

 [+info

Comparteix