Un disgust danès

Cia. PerManum Teatre
Autor i director: Jumon Erra
Ajudant de direcció: Nesa Vidaurrazaga
Intèrprets: Elena Fortuny i Ota Vallès
Escenografia: Cesc Calafell
Disseny de vestuari: Meritxell  Muñoz
Espai sonor: Roger Julià
Il·luminador: Carles Yagüe
Fotografia: Xplota Sebastià Pagarolas-Isaac Biel

SINOPSI
Propietàries d’un prestigiós restaurant i amigues inseparables, Olga i Lídia sopen en el local buit, ja acabat el servei. Inesperadament, la seva relació es veurà posada a prova. Fins on som capaços d’arribar per amistat? Quin grau de compromís és just exigir a un amic? Quatre anys més tard, les dues es tornaran a trobar per sopar en el mateix lloc. Però aquella conversa, aquell pacte després de les postres, haurà deixat en elles una fonda petjada. Olga i Lídia descobriran quins són els autèntics límits de la seva relació.

Jumon Erra
Nascut a Lleida el 1973, és llicenciat en Art Dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. Ha  treballat a TV3 com a actor i guionista, Catalunya Ràdio i RAC1, entre d’altres. Com a dramaturg, es forma amb Pere Riera, Carles Batlle, Esteve Soler, Marc Rosich i Alfredo Sanzol. Un disgust danès és el seu segon text teatral.

Cia. PerManum Teatre
La companyia es forma a causa d’Un disgust danès. Comparteixen les ganes de parlar a l’espectador des d’un punt de vista contemporani i directe; des de l’escriptura, la interpretació i la posada en escena. “No sabem què serà de nosaltres, no sabem què hi ha després d’Un disgust danès, compartim també la incertesa del temps que ens ha tocat viure.”

You are using the [facebook] shortcode wrong. See examples here.

Durada: 1h 15 minuts aprox.
Entrada: 12€/ Amics de la Nau 10€
Venda d’entrades: Telentrada i 1h abans a taquilla

Comparteix